Zašto je SNS nervozan?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Zašto je SNS nervozan?

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je za list Danas da „nije rekla da Nikolić nije završio fakultet“, već da je samo postavila pitanje gde je diplomirao i pod kojim uslovima. Prema njenim rečima, ovakva reakcija SNS i pretnja tužbom pokazuje da „kriju nešto o obrazovanju Nikolića“.

Bojan Kostres

- Razlog što sam postavila pitanje je izjava Nikolića iz 2006. kada je rekao da studira na Pravnom fakultetu i da treba da diplomira za godinu dana, a sada navodi da je 2007. završio drugi fakultet. Nejasno je i opet ću postaviti isto pitanje, pa ako je to osnov za tužbu neka me tuže - navodi Jerkov. Zamenik predsednika LSV

Bojan Kostreš kaže za Danas da je „važno znati kakvo obrazovanje ima kandidat za predsednika Republike, gde je to obrazovanje sticao i na koji način.
- Ne vidimo razlog za tolikom nervozom SNS-a, osim ako ne žele nešto da sakriju - napominje Kostreš.

(BILSV, 27.04.2012.)



Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina radi, a Beograd troši

ZRENJANIN - Vojvodina ima najviše udela u izvozu u državi, dok je uvoz najveći u Beogradu, što nam govori da se u Vojvodini radi, a u Beogradu troši, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.
Iz medija | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodini vratiti svu otetu imovinu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak dogovorio je sa premijerom Mirkom Cvetkovićem da se formira stručni tim, čiji će zadatak biti da izradi set zakona koji se odnosi na imovinu Vojvodine i lokalnih samouprava.
Izjave | Ponedeljak, 04. 04. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Verujem da će naša dva člana ostati u Vladi Vojvodine

NOVI SAD - Skupština AP Vojvodine trebalo bi sutra da verifikuje odluku o smanjenju pokrajinske vlade sa 17 na 12 resora, tako što će se deset dosadašnjih sekretarijata integrisati u pet novih, a zamenik predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, rekao je danas za Press da očekuje će oba Ligina predstavnika u izvršnoj vlasti ostati na svojim pozicijama i nakon redukcije Vlade, te da će to uvažiti i vojvođanski premijer Bojan Pajtić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook