Žreb za završna takmičenja SORV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 05. 06. 2015. | Komentara: 0

Žreb za završna takmičenja SORV

SRBOBRAN – Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, Marinika Tepić prisustvovala je danas u Srbobranu žrebanju za završna takmičenja Sportske olimpijade radnika Vojvodine, a tom prilikom predstavljeni su i kandidati za domaćina sledećeg SORV-a - Opština Senta, Opštine Bečej i Novi Bečej u zajedništvu, kao i Opštine Žabalj i Temerin koje su takođe podnele zajedničku kandidaturu.

LSV

Tepićeva je istakla da je Sportska olimpijada radnika Vojvodine, ne samo takmičenje, već i način da vojvođanski radnici kroz sport, rekreaciju i staranje o svom zdravlju dodano upoznaju, druže i promovišu sredine iz kojih dolaze.

– Glavni cilj svih deset održanih radničkih Olimpijada, pa i ove jedanaeste u Srbobranu, jeste da se što veći broj ljudi uključi u organizovane sportske aktivnosti širom Vojvodine. Sama takmičenja koja se održavaju nisu prioritet, nego su put ka očuvanju zdravlja, podizanju radnih sposobnosti i što sadržajnijem korišćenju slobodnog vremena kroz aktivan odmor. Kao i kroz istoriju, nekada Izvršno veće, a danas Pokrajinska vlada, a naročito Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu ulagali su u infrastrukturu kako prethodnih domaćina, tako i ovogodišnjeg - opštine Srbobran – ukazala je Tepić. 

Ona je dodala da se nizom ulaganja i u razne programske aktivnosti ovdašnjih klubova i organizacija, pomoglo u stvaranju optimalnih uslova za ovu manifestaciju, ali i za sve sportiste i rekreativce iz Srbobrana kojima će trajno ostati brojni tereni koji su u međuvremenu izgradili i opremili u susret ovoj najvećoj radničkoj sportskoj manifestaciji u Vojvodini.

Pored Srbobrana kome je status domaćina SORV-a pripao po drugi put, Sportska olimpijada radnika Vojvodine održavala se i u Novom Sadu, Pančevu, Sremskoj Mitrovici, Vrbasu, Kikindi, Apatinu, Bačkoj Topoli, Adi i Bačkoj Palanci.

(BILSV, 05. 06. 2015)



Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook