Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Zrenjanin, 30. maj 2024 - Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

LSV

Ta kuća je simbol uništavanja našeg grada u proteklih 12 godina. Nisu brinuli o gradu i ljudima, nego samo o sopstvenim interesima. Rezultat toga je grad bez vode, bez razvijene infrastrukture, siromašan grad, grad u kojem zatvaraju srednje škole - grad koji nestaje.  

Dok oni uništavaju, mi uređujemo.

Pokrenućemo izgradnju regionalnog vodovoda da bi Zrenjanin i 22 naseljena mesta imali zdravu pijaću vodu. Ponovo će sela imati adekvatnu zdravstvenu zaštitu. Gradski javni prevoz će funkcionisati. Izgradićemo sistem u kojem mladi imaju podršku za zaposlenje i za rešavanje stambenog pitanja. Zrenjanin će ponovo biti grad u kom se građani dobro osećaju.

Poslednjeg dana kampanje, poručujemo građankama i građanima Zrenjanina da zajedno možemo da pobedimo na nedeljnim izborima i popravimo Zrenjanin! U to veruju i epidemiolog dr Zoran Radovanović, advokat Božo Prelević, dr Ljiljana Tomović, narodna poslanica iz Orlovata Ksenija Marković, poslanici Miki Aleksić, Srđan Milivojević i Radomir Lazović, i mnogi drugi koji su nam dali podršku u ovoj kampanji. Budućnost našeg grada je u našim rukama i zato izađi i glasaj za broj 5, za Koaliciju Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin!

Koalicija „Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanina“ nastupa pod rednim brojem 5 na izborima za odbornike Skupštine grada Zrenjanina i čine je Demokratska stranka, Zajedno za Zrenjanin, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, Narodni pokret Srbije-Miroslav Aleksić, Novo lice Srbije i Srbija centar-Zdravko Ponoš.

Informativna služba Koalicije
Zrenjanin protiv nasilja – Biram Zrenjanin




Saopštenja | Četvrtak, 20. 06. 2024. | Komentara: 0

Zar u Vojvodini ili Nišu nema porodica kojima je potrebna pomoć?

Vest da je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju opredelilo 10 miliona dinara za tri projekta lokalnih samouprava iz Republike Srpske samo je još jedan u nizu primera izostanka bilo kakve strategije za rešavanje demografskih problema u Srbiji.
Saopštenja | Sreda, 19. 06. 2024. | Komentara: 0

Orden dodeljen vladiki Kačavendi je šamar za sve građane Srbije i BiH

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija da, u skladu sa unutrašnjim propisima crkve, poništi odluku o dodeli ordena penzionisanom vladiki Kačavendi. 
Odbori LSV | Nedelja, 16. 06. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da prestane sa kršenjem zakona u slučaju Linglonga

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je odluka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine da poništi rešenje Gradske uprave Zrenjanina, kojim je data saglasnost kineskoj kompaniji Linglong da izgradi skladište neopasnog otpada bez izrade studije o proceni uticaja na životnu sredinu, dokaz da proces izgradnje ove velike fabrike automobilskih guma obiluje brojnim aktivnostima koje su duboko izvan zakonskog okvira.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook