Zrenjaninska vlast da podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 12. 2014. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da podnese ostavku

ZRENJANIN – Gradski funkcioneri ni juče se nisu oglasili povodom toga što je prošle nedelje poništen tender za vodu, piše Blic, a odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine Vladimir Milošev podseća za taj list da je zrenjaninska vlast okupljena oko SNS prvo raskinula ugovor o izgradnji fabrike vode sa nemačkom Firmom "Vasertehnik", zbog čega je pokrenut i postupak međunarodne arbitraže u Vašingtonu, da bi zatim pompezno najavila rešenje problema vodosnabdevanja, već u 2015. godini, a da se sada danima krije od građana.

LSV

– Za skandalozno oboren tender najodgovorniji su kadrovi bivših radikala okupljeni oko zamenika gradonačelnika Saše Santovca – tvrdi on. Dodaje da Liga traži ostavke Gorana Tajdića, direktora JKP "Vodovod i kanalizacija", zamenika gradonačelnika Saše Santovca i kompletne zrenjaninske vlasti, jer nije ispunila nijedno obećanje iz kampanje.
– Dosta smo plaćali tuđe greške, više nemamo odakle. Procenjuje se da se na kupovinu flaširane vode u Zrenjaninu dnevno potroši 20.000 evra. Mnogi to sebi ne mogu da priušte i piju česmovaću, bez obzira na rizike po zdravlje – ističe Milošev.

(BILSV, 16. 12. 2014)



Odbori LSV | Subota, 23. 07. 2011. | Komentara: 0

LSV osudila pojavu grafita mržnje

PANČEVO - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo najoštrije је osudio pojavu grafita mržnje, koji su osvanuli u Dolovu juče, 21. jula, u popodnevnim satima. Tekst grafita "Srbi, marš iz Vojvodine" predstavlja uvredu za sve žitelje naše Vojvodine, koji su vekovima uzdignute glave živeli i žive ne jedni pored drugih, nego jedni sa drugima, što i jeste prava mera suživota 26 nacionalnih zajednica naše pokrajine.
Izjave | Sreda, 20. 07. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Utvrditi ko je odgovoran za Hadžićevo bekstvo

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak pozdravio je danas hapšenje poslednjeg haškog begunca Gorana Hadžića i zatražio da se utvrdi ko mu je 2004. godine omogućio da pobegne.
Izjave | Sreda, 20. 07. 2011. | Komentara: 0

Zakon pišu oni koji su kompetentni da donose političke odluke

NOVI SAD - Nakon tvrdnji pokrajinskog sekretara za finansije Jovice Đukića, koji je delegiran u radnu grupu za izradu zakona o javnoj svojini u ime Vlade Vojvodine, da se od sredine maja ta komisija nije ni sastajala i da mu nije poznato ko uopšte piše tekst zakona, predsednik ove komisije Bojan Kostreš izjavio je Dnevniku da se tokom poslednja dva meseca ovaj akt usaglašavo, ali "u krugu ljudi koji su kompetentni da donose političke odluke".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook