Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Petak, 27. 04. 2012. | Komentara: 0

Asfaltiraju se ulice u "Maloj Americi"

ZRENJANIN - Počeli su dugo očekivani radovi na asfaltiranju centralnih ulica u naselju "Rade Končar", u mesnoj zajednici "Mala Amerika" u Zrenjaninu. Ovim će biti završeni obimni i kompleksni radovi na obnovi infrastrukture naselja, koji obuhvataju ne samo rekonstrukciju kolovoza i pešačkih staza, već i toplovodne i kišne kanalizacione mreže, kao i izgradnju novih parking mesta.

Aleksandar Marton

Asfaltiranje, koje je kasnilo zbog problema u preduzeću "Vojvodinaput", sada se odvija bez zastoja, i zahvaljujući lepom vremenu, biće okončano u najkraćem roku. Vrednost radova iznosi oko 25 miliona dinara. Ocenjujući radove kao veoma značajne, s obzirom da će čitavo naselje dobiti savremene saobraćajnice i novi izgled, predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, koji je danas obišao radove, rekao je da će se tome najviše obradovati stanovnici "Male Amerike", koji su imali dosta problema da stignu do ulaza u zgrade u kojima stanuju.
- Nakon nekoliko meseci udisanja prašine i prelaženja preko rupa, žitelji "Male Amerike" dobiće nove saobraćajnice. Asfaltira se, praktično, čitavo naselje, a dobra vest je i za vlasnike automobila jer je broj parking mesta dupliran. Iako bi u dvadeset prvom veku sva naselja trebalo da imaju uređenu infrastrukturu, nažalost, još uvek nismo u situaciji da sve možemo da uradimo, tako da je ovo, svakako, pozitivan korak. Uz završetak ambulante, mogu slobodno da kažem, "Mala Amerika" će biti   komunalno najuređenije naselje na gradskoj teritoriji – istakao je Aleksandar Marton nakon današnjeg obilaska radova.

(BILSV, 27.04.2012.)Saopštenja | Petak, 10. 07. 2020. | Komentara: 0

Objaviti imena huligana i policajaca koji su kršili zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Ministarstvo unutrašnjih poslova u najhitnijem roku obelodani imena huligana koji su, prilikom protesta, kamenovali Gradsku kuću u Novom Sadu. Smatramo da, ako se to ne učini, policija mora da pruži odgovor zašto je to tako. 

Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.
Izjave | Sreda, 08. 07. 2020. | Komentara: 0

Kašnjenje rezultata izbora signal lošeg stanja demokratije u Srbiji

Upitan kako komentariše što je RIK zvanične rezultate sa srpskih izbora 21. juna objavila uveče na dan hrvatskih 5. jula, portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ističe da je izborna komisija Hrvatske svoj posao uradila brzo i profesionalno.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook