ČANAK: Ne veruj Rusima ni kada darove donose

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 25. 08. 2020. | Komentara: 0

ČANAK: Ne veruj Rusima ni kada darove donose

Novi Sad - Komentarišući mešanje ambasadora Ruske Federacija u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka u proces sastavljanja nove Vlade, predsednik LSV Nenad Čanak istakao je da je jedna od definicija diplomate da je diplomata čovek koji laže za svoju zemlju. "U ovom slučaju ovaj ruski diplomata to radi sa maštom i ljubavlju. 

LSV

Očigledno je da ta izjava nema veze sa stvarnošću, kao što i potpirivanje sukoba u Crnoj Gori, u svetlu izbora u nedelju, apsolutno ide iz kremaljske kuhinje. Uostalom, staro iskustvo sa ovih prostora glasi „ne veruj Rusima ni kada darove donose“ – poručuje predsednik LSV-a Nenad Čanak za list Danas


(SzI LSV, 25.08.2020)



Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji
Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook