Događaji

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Događaji | Utorak, 15. 11. 2016. | Komentara: 0

Zašto je kazna zatvora zamenjena novčanom kaznom za huligane povratnike?

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Marinika Tepić ukazala je danas da se u obrazloženju Predloga izmena krivičnog zakonika potkrala, verovatno, nenamerna greška koja je dovela u dilemu poslanike. Ona je zamolila ministarku pravde da odgonetne da li je u pitanju propust ili je došlo do promene kursa republičke vlade, naglasivši da u to sumnja.
Događaji | Utorak, 15. 11. 2016. | Komentara: 0

Vladajuća većina odbila tri predloga zakona

Narodna poslanica LSV Marinika Tepić danas je predložila da se na dnevni red sednice Skupštine Srbije uvrste izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih, nacističkih i fašističkih oranizacija, zatim da se izmeni Zakon o igrama na sreću i, na kraju, da se uvrste i promene u Zakon o finansiranju lokalnih samouprava. Međutim, poslanici i poslanice vladajuće većine za to nisu imali sluha.
Događaji | Subota, 12. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić i Keljević primili pančevačke osnovce

Povodom Međunarodnog dana demokratije, a u okviru „Nedelje parlamentarizma“, narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić primila je učenike osnovnih škola iz Pančeva i novinarske sekcije pančevačkog udruženja „Prepoznaj u sebi“ i upoznala ih sa poslom i zaduženjima narodnih poslanika. Ovi učenici su posetili i Skupštinu grada Pančeva, gde su, između ostalih, razgovarali sa odbornikom LSV Vladanom Keljevićem.
Događaji | Četvrtak, 10. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Gojković da zaštiti i Odbor za EI i Davenporta

Predsednica Odbora za evropske integracije (EI) Skupštine srbije Marinika Tepić saopštila je da će od predsednice parlamenta Maje Gojković zatražiti zaštitu tog Odbora, ali i šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Majkla Davenporta, kome su, kako navodi, danas u parlamentu upućivana upozorenja da što pre napusti zgradu Narodne skupštine. 
Događaji | Utorak, 08. 11. 2016. | Komentara: 0

Gde je Zakon o finansiranju Vojvodine?

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić pitala je danas ministra finansija Dušana Vujovića da li će do kraja godine, odnosno do  usvajanja Zakona o budžetskom sistemu Srbije biti upućen u skupštinsku proceduru Zakon o finansiranju APV, kao i kada će otpočeti javna rasprava za ovaj pravni akt.
Događaji | Utorak, 01. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Poslanici ne znaju kako će se novac iz UAE trošiti

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić kazala je danas da poslanici Lige možda i mogu poverovati da je zaduženje od Ujedinjenih Arapskih Emirata u vrednosti od milijardu dolara potrebno, ali da ostaje otvorena sumnja kako će se taj novac trošiti.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook