Događaji

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Događaji | Utorak, 13. 12. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Pitanja za Aleksandra Vulina i Zoranu Mihajlović

BEOGRAD - Narodna poslanica Lige socijaldemokratije Vojvodine Marinika Tepić danas je ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandra Vulina pitala u kom svojstvu je otvorio Prvi sajam posvećen nacionalnim manjinama koje žive u Srbiji.
Događaji | Ponedeljak, 12. 12. 2016. | Komentara: 0

LSV podnela, a vlast odbila četiri predloga zakona

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić danas je ponovo predložila da se na dnevni red sednice Skupštine Srbije uvrste izmene Zakona o zabrani manifestacija neonacističkih, nacističkih i fašističkih oranizacija, zatim da se izmeni Zakon o igrama na sreću, da se uvrste i promene u Zakon o finansiranju lokalnih samouprava, ali i da se dopuni Krivični zakon.
Događaji | Petak, 09. 12. 2016. | Komentara: 0

Da je bilo lustracije Vulin ne bi donosio odluke u naše ime

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić ponovila je danas predlog koji su u svom amandmanu naveli poslanici LSV da se za kancelarije zaštitnika građana i poverenika za informacije izdvoji po 30 miliona dinara više. Ona je ukazala i na skandaloznu personalizaciju čoveka koji je trenutno zaštitnik građana, a u čemu danas, kako je istakla, prednjači ministar Aleksandar Vulin. Usledila je polemika sa ministrom koji je izneo najgrublje uvrede na račun LSV i njenog predsednika Nenada Čanka. 
Događaji | Četvrtak, 08. 12. 2016. | Komentara: 0

Usmeriti novac kancelarijama ombudsmana i poverenika

Poslanice i poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine zatražili su amandmanom na Predlog budžeta za 2017. godinu da se 60 miliona dinara namenjenih Kancelariji za upravljanje javnim ulaganjima preusmeri na kancelarije ombudsmana i poverenika za informacije od javnog značaja. Takođe, narodna poslanica LSV Marinika Tepić ukazala je večeras, navodeći konkretan primer, koliko je značajno postojanje Zaštitnika građana.
Događaji | Četvrtak, 08. 12. 2016. | Komentara: 0

Za novogodišnju rasvetu ima struje, za salaše nema

Troškovi novogodišnjeg osvetljenja Beograda i Novog Sada koštaće po oko 30 miliona dinara, a Beograd će izdvojiti još oko 120 miliona za ovu namenu, dok na salašu između Sivca i Crvenke nema struje, istakla je narodna poslanica Lige socijaldemokrta Vojvodine u Narodnoj skupštini Olena Papuga. 
Događaji | Utorak, 22. 11. 2016. | Komentara: 0

Podrška zakonu o sprečavanju nasilja u porodici

Vlada Republike Srbije usvojila je dva amandmana od ukupno sedam, koliko su poslanici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije podneli na Predlog zakona o sprečavanju nasilja u porodici. A narodna poslanica LSV Marinika Tepić je istakla da je, bez obzira na to što ostalih pet nije usvojeno, neupitna potreba za usvajanje jednog ovakvog zakona i najavila podršku poslanika Lige ovom aktu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook