Država bolećiva prema huliganskim grupama

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 05. 10. 2011. | Komentara: 0

Država bolećiva prema huliganskim grupama

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak govorio je sinoć u emisiji Politbiro, na RTV 1 o zabrani Parade ponosa, zamerivši pri tom na bolećivom stavu države prema huliganskim grupama. Čanak je upozorio da su te huliganske grupe potpuno jasno identifikovane, te da su presvučene u razne sportske i klerikalne dresove koji ih čine nedodorljivim.

Nenad Čanak

- Bolećivost prema tim grupacijama je najrasprostranjenija kod onih koji bi nekako voleli da im te grupacije pomognu da dođu na vlast bez izbora. Treba biti svestan da vladajuća koalicija očigledno popušta ovoga trenutka zbog činjenice da su izbori u sledećih nekoliko meseci, da ne bi napravila nekakav prediziborni gaf i grešku kojoj bi odbila deo biračkog tela - rekao je Čanak.

On je upozorio da te stranke previđaju da bi povlačenje pred fašistima moglo dovesti do toga da izbora ni ne bude.

- Oni će na vlast doći kamenicama i motkama, a otići građanskim ratom - upozorio je lider LSV.

(BILSV, 05. 10.2011.)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook