Održana edukacija predstavnika info timova

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Nedelja, 04. 03. 2012. | Komentara: 0

Održana edukacija predstavnika info timova

NOVI SAD - Tokom proteklog vikenda, Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine u saradnji sa Biroom za informisanje LSV organizovao je edukaciju osoba zaduženih za informisanje u lokalnim odborima Lige.

Edukacija

Edukacija je realizovana uoči raspisivanja izbora, kako bi se obavile poslednje pripreme i dogovori osoba zaduženih u lokalnim odborima koji vode zvanične naloge na društvenim mrežama i pripremaju aktivnosti lokalnih funkcionera i funkcionerki u sredstvima informisanja. Svi prisutni su dobili priliku da čuju ponešto novo o kriznom marketingu i kampanji, značaju i ulozi društvenih mreža, kao i praktičnim veštinama koje su nužne da se savladaju prilikom rada sa istim. Šef Biroa za informisanje Robert Vizi govorio je o organizaciji lokalnih info timova, upotrebi vesti u predizbornoj kampanji i mogućim opasnostima tokom kampanje, nakon čega je usledila praktična vežba pisanja saopštenja i vesti. Na samom kraju, polaznici edukacije su se upoznali i podsetili osnovnih termina u predizbornoj kampanji, kao što su vrsta izbora, način raspodele mandata, rokovi raspisivanja i izvođenja izbora i uloga lokalnih info timova u tom periodu. Emina Gojak iz Petrovaradina je primetila uzdržanost pojedinih osoba, ali svakako ocenila uspešnost seminara u pogledu savladavanja nove količine znanja. Prilikom organizacije i realizacije treninga, trenerica Centra za edukaciju, Ana Kandić, isti je ocenila kao uspešan, s obzirom na aktivno učešće polaznika i polaznica, analizu prethodnih aktivnosti i spremnost da rade intenzivnije u narednom periodu.
- Ovo je samo jedan deo celine koju Liga socijaldemokrata Vojvodine priprema za učešće u predizbornoj kampanji. – navela je Kandić.

(BILSV, 04.03.2012.)Edukacija LSV | Nedelja, 27. 06. 2010. | Komentara: 0

"Politička edukacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je za funkcionere i funkcionerke LSV seminar "Politička edukacija" u dve etape. Od 25. do 27. juna 2010. godine na Andrevlju u Centru za privredno-tehnolški razvoj održan je prvi deo seminara.
Edukacija LSV | Nedelja, 23. 05. 2010. | Komentara: 0

Seminar "Motivacija"

Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) organizovao je seminar na temu "Motivacija" za tri grupe polaznika. U prvoj grupi, koja je 22. i 23. maja 2010. godine prošla trening na Andrevlju u Centru za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine, bili su funkcioneri LSV.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook