Bačka Topola izabrala kandidate za Kongres

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izbori LSV | Subota, 17. 11. 2012. | Komentara: 0

Bačka Topola izabrala kandidate za Kongres

BAČKA TOPOLA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola održao je sinoć sednicu na kojoj je glasao o kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbroa Lige o kojima će se odlučivati na predstojećem Kongresu stranke.

LSV

Osim članova Opštinskog odbora Lige, sednici su prisustvovali kandidat za predsednika LSV Nenad Čanak, zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, kao i kandidati za potpredsednike Aleksandar Jovanović, Branislav Bogaroški, Đorđe Stojišić i šefica Područnog izbornog štaba LSV Bačka Aleksandra Jerkov.
Svih 26 prisutnih članova Opštinskog odbora podržalo je Nenada Čanaka u kandidaturi za predsednika. Osim njega, kandidat je bio i Emil Fejzulahi. Ligaši i ligašice iz Bačke Topole podržali su kandidature Branislava Bogaroškog, Aleksandra Jovanovića i Đorđa Stojišića za potpredsednike stranke, dok Tibor Vaš nije dobio dovoljan broj glasova.

Za predstavnike Bačke Topole u Glavnom odboru LSV su izabrani Balint Oskar (22 glasova), Maja Radovanović (20 glasova) i Vekonj Karolj (19 glasova), a nedovoljnim brojem glasova nisu podržane kandidature Bošnjak Tibora i Nađ Ferenca.

(BILSV,  17.11.2012)



Izbori LSV | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

NOVI SAD, 28. novembar – Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine utvrdio je sinoć listu kandidata za najviše stranačke funkcije na predstojećem IX Kongresu LSV, zakazanom za 8. decembar.
Izbori LSV | Sreda, 21. 11. 2012. | Komentara: 0

Podrška Čanku, Stojšiću, Bogaroškom i Jovanoviću

SOMBOR – Na sinoćnjoj sednici Gradski odbor LSV Sombor se izjašnjavao o podršci kandidatima za predsednika, potpredsednike i članove Glavnog odbora LSV, koji će biti izabrani na predstojećem Kongresu stranke. Velikom većinom glasova prisutnih 25 članova Gradskog odbora podržana je kandidatura Nenada Čanka (23 glasa) za predsednika LSV.
Izbori LSV | Utorak, 20. 11. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodina je gurnuta pod tepih

ZRENJANIN – Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć na sednici Gradskog odbora LSV Zrenjanin da Liga posle Kongresa, zakazanog za 8. decembar, mora imati jedan jedinstveni slogan: Novi početak.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook