Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

 
 
Izbori u LSV
Izbori LSV | Sreda, 28. 11. 2012. | Komentara: 0

Utvrđeni kandidati za IX Kongres LSV

NOVI SAD, 28. novembar – Glavni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine utvrdio je sinoć listu kandidata za najviše stranačke funkcije na predstojećem IX Kongresu LSV, zakazanom za 8. decembar.

LSV

Kandidat za predsednika LSV je Nenad Čanak, koji je dobio podršku 37 odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine.  On je ujedno i jedini kandidat za tu funkciju.
Usvojena je i lista od šest kandidata za tri potpredsednička mesta - Branislav Bogaroški je dobio podršku 35 odbora LSV, Aleksandar Jovanović 33, Đorđe Stojšić 30, zatim slede Olena Papuga i Tibor Vaš sa podrškom osam odbora LSV, kao i Maja Timotijević koju je podržalo šest odbora.   
Glavni odbor je usvojio i listu od 75 kandidata za stalni sastav Glavnog odbora LSV, a utvrđene su liste predsednika i članova nadzornog odbora, izborne, statutarne i verifikacione komisije koji će biti zaduženi za sprovođenje procedura i organizaciju IX Kongresa LSV.
Kongres će se održati u Novom Sadu, a o izboru najvišeg stranačkog rukovodstva izjasniće se 1271 delegat.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineIzbori LSV | Četvrtak, 13. 09. 2018. | Komentara: 0

Zašto se ne primenjuje Zakon o privatnom obezbeđenju?

Železnički muzej u Beogradu 31. avgusta ove godine prijavio je policiji krađu delova sa eksponata „pulske lokomotive“ iz 1864. godine koja je „starija od železnica u Srbiji“ i još jedne muzejski vredne lokomotive značajne za svetsku baštinu, čija šteta je neprocenjiva i nenadoknadiva. 
Izbori LSV | Ponedeljak, 10. 09. 2018. | Komentara: 0

Prvih deset godina...

Pre tačno deset godina, postala sam članica Lige socijaldemokrata Vojvodine, na šta je suprug u šali komentarisao da ne zna mnogo fudbalera koji su toliko dugo nosili dres istog tima, fudbalskim rečnikom rečeno. 
 
Izbori LSV | Subota, 08. 09. 2018. | Komentara: 0

Izbori u Ligi socijaldemokrata Vojvodine

Kandidatkinje i kandidati za Glavni odbor i Predsedništvo Lige socijaldemokrata Vojvodine, istakli su danas u Deliblatu  da stranku vide kao partiju koja se svojim aktivizmom bori za bolji položaj Vojvodine u okviru države Srbije, za poštovanje principa socijaldemokratije, afirmaciju  ljudskih i manjinskih prava, poboljšanje statusa poljoprivrednih proizvođača, bolje stanje zdravstvenog sistema.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook