Jerkov: Kampanja će biti poprilično žestoka

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Kampanja će biti poprilično žestoka

BEOGRAD – Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov izjavila je danas da očekuje da će predstojeća predizborna kampanja biti “poprilično žestoka”, a da od svesti onih koji budu učestvovali u kampanji zavisi da li će biti i “prljava”.

Aleksandra Jerkov

– Ono što smo imali do sada priliku da vidimo ide u prilog tome da (kampanja) neće biti sasvim korektna – kazala je Jerkova agenciji Beta. Prema njenim rečima, očigledno je da se izbori približavaju i da razlike među strankama koje su bile ostavljene po strani, sada dolaze u prvi plan.

– Kad je u pitanju koalicija “Za evropsku Srbiju” to je razumljivo jer kada je formirana imala je cilj, a to su evropske integracije. Nakon 9. decembra to će poglavlje biti zatvoreno i sve razmirice koje su stranke imale među sobom će opet biti aktivirane – istakla je Jerkova. Ona je rekla da će LSV na republičkom nivou izaći u koaliciji, a u Vojvodini samostalno i da će ta stranka voditi kampanju zasnovanu na direktnom kontaktu sa građanima i na rešavanju svakodnevnih problema.

(BILSV, 28. 11. 2011.)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook