Kostreš: Važna je jedinstvena lista koja će se suprotstaviti Vučićevom režimu

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Četvrtak, 27. 02. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Važna je jedinstvena lista koja će se suprotstaviti Vučićevom režimu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak zakazao je sednicu Predsedništva i Glavnog odbora za danas, a generalni sekretar LSV Bojan Kostreš izjavio je da očekuje donošenje odluke o izlasku na izbore.

LSV

- Očekujem da če Glavni odbor doneti odluku o izlasku na izbore kao i daljim potezima koje Liga socijaldemokrata Vojvodine treba da povuče. Nama je istinski bitno da se formira Evropski blok i mi ćemo se i potruditi da takva evropska lista bude predstavnik svih onih koji se zalažu za evropsku, demokratsku, modernu Srbiju. Mi ne krijemo da je Vojvođanski front nama uvek bio prioritet i tako će i ostati - ističe Bojan Kostreš za „Danas“. 

Dodaje da se nada da će sednica glavnog odbora LSV biti inicijalna kapisla koje će ubrzati razgovore oko formiranja predizborne koalicije.

- Važno je da imamo jedinstvenu listu koja će izaći na izbore i suprotstaviti se režimu Aleksandra Vučića. Listu koja će se bezrezervno boriti za interese građanske Srbije i biti alternativa nacionalističkom i centralističkom režimu i nacionalističkom i centralističkoj samoproglašenoj pravoj opoziciji - zaključuje Kostreš.
(SzILSV, 27.02.2020)
Saopštenja | Petak, 05. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Bićemo glas građana u parlamentu

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Novom Sadu da će poslanici sa ove liste biti glas građana u parlamentu i da nikada neće odustati od borbe za bolji život svih ljudi u Srbiji.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Izgradnju Fruškogorskog koridora što hitnije realizovati

Grupa republičkih i pokrajinskih poslanika, predvođena Nenadom Čankom, obišla je fruškogorsku saobraćajnicu. Nakon uvida u situaciju na terenu  poslanici su poručili da se izgradnja Fruškogorskog koridora mora što hitnije realizovati i prebaciti iz dugogodišnjih predizbornih obećanja u realnost.
Događaji | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Dobra vest u centru Novog Sada!

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije (UDS), političkog saveza koji okuplja Srbiju 21, Vojvođanski front (Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija i Zajedno za Vojvodinu, Demokratska partija Hrvata Vojvodine, Crnogorska partija, Demokratski blok), Stranku moderne Srbije i Građanski demokratski forum, razgovarali su danas posle podne s građanima i građankama Novog Sada na uglu Zmaj Jovine i Ulice Modene.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook