LSV i u narednom periodu deo vladajuće koalicije u Novom Sadu

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Ponedeljak, 21. 09. 2020. | Komentara: 0

LSV i u narednom periodu deo vladajuće koalicije u Novom Sadu

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine postigla je dogovor sa Srpskom naprednom strankom o učešću u koaliciji u Novom Sadu, izjavio je potpredsednik LSV Robert Kolar, neposredno pre početka današnje sednice Skupštine grada Novog Sada.

LSV

Kolar je rekao da će LSV nastaviti da snosi odgovornost za Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“, kao i za sektor za saobraćaj u Gradskom veću, ali da „Tržnicom“ više neće upravljati Ligin kadar.

On je u izjavi medijima nabrojao i nekoliko komunalnih projekata koji su u prethodnom mandatu realizovani, te najavio da su takvi projekti LSV i dalje prioritet i motiv da ostanu da učestvuju u gradskoj vlasti sa SNS.
 
- Ono što je bitno to je da se oko političkih stvari o kojima se ne slažemo, poput statusa Vojvodine i državnog pravca, ne odlučuje u lokalnom parlamentu. Ono oko čega smo uspevali i uspeli i ovog puta vrlo konkretno i korektno da se dogovorimo, je na nivou samog grada, njegove infrastruktue, njegovog komunalnog sistema - istakao je Robert Kolar. 

(SzILSV, 21.09.2020)
Izjave | Utorak, 27. 10. 2020. | Komentara: 0

Marton: U novoj vladi trebalo je sedam ministara da bude iz Vojvodine

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je danas da je trebalo da minimum sedam ministara u novoj Vladi Srbije bude iz Vojvodine – tri iz Srema, tri iz Banata i jedan iz Bačke.
Izjave | Ponedeljak, 26. 10. 2020. | Komentara: 0

Ministarstva sile ne smeju da služe za lečenje kompleksa

Sastav ove vlade pokazuje da je Alekandar Vučić izuzetno opasan protivnik svakome ko pokušava da neke svoje ideje plasira iz jednostavnog razloga što, ako misliš da ga pobediš sa više nacionalizma to ne može, ako misliš da ga pobediš na populizam - ne može, a s druge strane on je napravio jednu inkluzivnu verijantu vlade
Odbori LSV | Petak, 23. 10. 2020. | Komentara: 0

Nema boljeg i značajnijeg imena za novi most od - Most 23. oktobra!

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim građanima i građankama 76. godišnjicu od oslobođenja Novog Sada od fašizma u Drugom svetskom ratu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook