LSV ne podržava vlast SNS u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 27. 08. 2012. | Komentara: 0

LSV ne podržava vlast SNS u Novom Sadu

NOVI SAD – Portparolka Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Jerkov odbacila je optužbu gradskog odbora Demokratske stranke da je LSV dozvolila odbornicima SPO-a da se odmetnu i time omogućila naprednjacima da sruše vlast demokrata, a da se za „paprenu cenu toga treba raspitati na blagajni u Lipovom gaju“.

LSV

Ona je u izjavi za Informer rekla da je LSV četiri prethodne godine isticala loš rad Igora Pavličića, ali da ne podržavaju ni vlast naprednjaka.

- Igor Pavličić je čovek sa kojim se ne može postići nikakav dogovor i to nema veze sa odnosnom LSV prema DS. Ne bismo uradili ništa da pomognemo SNS da dođe na vlast, ali nemamo ni pravo da veštački zadržavamo bilo koga da pređe kod njih, ukoliko to želi – rekla je Jerkov.

Zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš rekao je za Kurir da su optužbe DS-a „izmišljotine i podmetanja onih koji bi da za propast lokalne vlasti optuže sve druge, osim sebe“. A potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Jovanović izjavio je za RTV da vlast koja je sačinjena od mnoštva stranaka ne može da bude u interesu građana. On je istakao da te stranke imaju potpuno različite interese, od kojih mnoge nemaju ni jasan stav, neke od njih ni ne priznaju, a neke ni ne vole Novi Sad.

(BILSV, 27.08.2012)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook