Marton pitao Anu Brnabić hoće li smeniti Dačića

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Ponedeljak, 06. 01. 2020. | Komentara: 0

Marton pitao Anu Brnabić hoće li smeniti Dačića

Novi Sad, 06. januar 2020 - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton upitao je danas predsednicu Vlade Republike Srbije Anu Brnabić da li je njen kabinet raštimovan orkestar i da li se ona u njemu pita za nešto.

LSV

Marton je na svom Twitter nalogu upitao premijerku Brnabić šta misli o nacionalističkim izjavama o građanima Srbije crnogorske nacionalnosti koje je prethodnih dana dao ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić. Brnabićevu je upitao i hoće li zbog toga smeniti Dačića. 

Portparol LSV se osvrnuo i na izjavu ministra odbrane Aleksandra Vulina koji je juče pomenuo „preispitivanje evropskog puta Srbije“.

Do ovog trenutka predsednica Vlade Srbije nije dala odgovor ni na jedno pitanje koje  joj je portparol LSV Aleksandar Marton postavio.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Nedelja, 23. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV traži da država hitno procesuira pojedince koji prete migrantima

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva nadležne organe da u najkraćem roku privedu licu pravde i procesuiraju sva lica koja su prethodnih dana učestvovala u akcijama kojima se preti migrantima u Beogradu i drugim krajevima Srbije.
Izjave | Nedelja, 23. 02. 2020. | Komentara: 0

Ruska ambasada priprema demonstracije u Beogradu na proleće

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je više nego jasno da ruska ambasada priprema demonstracije u Beogradu na proleće po ugledu na demonstracije u Podgorici, samo što će podgorićka odbrana srpskih svetinja biti zamenjena beogradskom odbranom kosovskih svetinja.
Izjave | Subota, 22. 02. 2020. | Komentara: 0

Beogradski centralizam guši Srbiju

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton odbacio je optužbe na račun LSV i koalicije Vojvođanski front kojoj pripada i dodao da niko u Srbiji ne vidi separatizam u Republici Srpskoj, „ali ga vide u Vojvodini gde separatizma nema“.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook