Marton: O učešću u dijalogu o izbornim uslovima odlučiće Predsedništvo

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Subota, 07. 12. 2019. | Komentara: 0

Marton: O učešću u dijalogu o izbornim uslovima odlučiće Predsedništvo

NOVI SAD – Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton kaže za Blic da će LSV tek doneti odluku o dolasku na treću rundu dijaloga o izbornim uslovima jer ligaši ne žele da budu ikebane.

LSV

- LSV će održati 10. decembra sednicu Predsedništva na kojoj će odlučiti da li će učestvovati u trećoj rundi dijaloga o izbornim uslovima. Od samog početka imali smo veoma konstruktivnu ulogu u pregovaračkom procesu, ali jasno naglašavamo da ne želimo da budemo ikebana. Posle sastanka predstavnika EP samo sa predstavnicima SzS i PSG, pitali smo naše prijatelje iz EU da li oni promovišu istinske vrednosti modernog društva ili afirmišu politiku koja je otvoreno proruska. Evropski put Srbije je prepun prepreka.Nije potrebno da ga predstavnici Evropskog parlamenta čine još težim. LSV će ozbiljno razmotriri sve opcije i o tome obavestiti javnost i organizatora pregovaračkog procesa – kazao je Marton za Blic.
 (SzILSV, 07.12.2019)Saopštenja | Nedelja, 09. 08. 2020. | Komentara: 0

LSV pita vladu šta je sa ledolomcima u Srbiji

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić dokle se stiglo sa rešavanjem problema nedostatka ledolomaca na našim rekama.
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.
Izjave | Nedelja, 02. 08. 2020. | Komentara: 0

Bogaroški: Rešiti nadležnost i finansiranje Vojvodine

Rano je govoriti o tome da li će Vojvođanski front biti deo vladajuće koalicije, ali tu mogućnost ne isključujemo, ako bude poziva za te razgovore, izjavio je danas Branislav Bogaroški, pokrajinski poslanik Lige socijaldemorkata Vojvodine, članice Vojvođanskog fronta.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook