MUP da zabrani miting SRS u Hrtkovcima

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Sreda, 18. 04. 2018. | Komentara: 0

MUP da zabrani miting SRS u Hrtkovcima

Novi Sad, 18. april 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije da zabrani miting Srpske radikalne stranke koji ta stranka najavljuje za 6. maj u Hrtkovcima.

LSV

Pored toga što je Vojislav Šešelj najavio da će ponoviti zločin za koji je osuđen na desetogodišnju zatvorsku kaznu, ovo je krunski dokaz da dokazani zločinac i SRS, kao zločinačka organizacija, nameravaju da nastave sa progonom i zastrašivanjem građana nesrpske nacionalnosti i političkih protivnika.

Sada su na potezu MUP, tužilaštvo i sve druge nadležne službe i institucije koje moraju da spreče širenje nacionalne i verske netrpeljivosti.

Ako institucije slučajno nastave da ignorišu Šešelja i njegove saučesnike, LSV, koja je pre 26 godina od istih tih radikala telima čuvala komšije, spremna je da to učini opet.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad ČanakDogađaji | Ponedeljak, 18. 03. 2019. | Komentara: 0

Najzad će se u Skupštini Srbije govoriti o Vojvodini

Rezolucija o Vojvodini i Zakon o finansiranju Vojvodine su prvi dokumenti koji se isključivo tiču Vojvodine od početka dvehiljaditih, kada je na dnevnom redu Narodne skupštine Republike Srbije bio takozvani omnibus zakon, kojim su uklonjeni neki od zakona koji su protivustavno ograničavali autonomiju Vojvodine po Ustavu iz 1990. godine, izjavio je danas predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. 
Saopštenja | Ponedeljak, 18. 03. 2019. | Komentara: 0

Odbornička grupa LSV pokreće inicijativu za smenu Branke Bežanov

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada pokreće inicijativu za smenu Branke Bežanov sa mesta zamenice predsednika Skupštine grada Novog Sada.
Saopštenja | Nedelja, 17. 03. 2019. | Komentara: 0

Beogradska gondola košta kao godišnji budžet 3 banatske opštine zajedno

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je sramotno što se pored brojnih problema u našoj zemlji vlast bavi izgradnjom turističke gondole u Beogradu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook