Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 05. 06. 2012. | Komentara: 0

Nećemo se sastati sa Nikolić master Tomislavom

NOVI SAD - Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati u sutrašnjim konsultacijama predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa delegacijom Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera u vezi sa formiranjem vlade, izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.

Bojan Kostres

On je u izjavi Tanjugu naglasio da LSV ima puno poverenje u demokrate i da DS ima mandat da pregovara u ime koalicije "Izbor za bolji život", pa i LSV.

- Demokratska stranka može da pregovara u naše ime, a mi se nećemo sastajati sa Nikolić master Tomislavom dokle god nam ne pokaže diplomu, ne pruži dokaze o izbornoj krađi u prvom krugu i ne objasni da li je odustao od Šešeljeve titule četničkog vojvode i Šešeljeve ideologije za koju se borio gotovo 20 godina - naglasio je Kostreš. On je ponovio da se predstavnici LSV, dok se to sve ne dogodi, sigurno neće sastajati sa Nikolićem, a da DS i njen lider Boris Tadić "imaju puno pravo da razgovaraju u ime koalicije".
- Liga socijaldemorkata Vojvodine ih u tome podržava - zaključio je Kostreš.
 
(BILSV, 05.06.2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook