Neophodna veća odgovornost u gradu

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Ponedeljak, 04. 03. 2013. | Komentara: 0

Neophodna veća odgovornost u gradu

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemorkata Vojvodine Aleksandar Jovanović ocenio je, odgovarajući na pitanje “Šta je teže rešiti: Problem sa bezbednosti u Novom Sadu ili spor sa ATP Vojvodina”, da je šteta koju grad mora da plati u sporu sa ATP-om ogromna, ali da to nije ništa u poređenju sa štetom koja bi mogla nastati ukoliko se grad dovede u još nebezbednije stanje.

Aleksandar Jovanović

– Zapamtite da uvek može biti gore. Mi smo kao grad uložili preko milion evra pomagavši policiju, iako to uopšte nije naša dužnost. Tražili smo da se poveća broj policajaca i da se prosto policija više zalaže, da postoji veća odgovornost u gradu i da nemamo situaciju da je Novi Sad u roku od par godina, kada je bio najbezbedniji grad, došao do toga da deca za vreme školskog odmora u srednjim školama, umesto da jedu užinu, oni idu i pljačkaju zlatare – istakao je Jovanović u emisiji Radio televizije Vojvodine “Politbiro”.

(BILSV, 04. 03. 2013.)Saopštenja | Sreda, 14. 04. 2021. | Komentara: 0

Država da predloži nove članove za Savet FPN

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da država poštuje autonomiju Univerziteta i kao osnivač za Savet Fakulteta političkih nauka odabere nove predstavnike, koji nisu u sukobu interesa i nisu visoki stranački funkcioneri.
Izjave | Sreda, 14. 04. 2021. | Komentara: 0

Srbija može da bude pristojna država

Verujem u to da Srbija može da bude pristojna država, da ona može da bude i demokratska i decentralizovana, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je gostujući na televiziji Happy rekao da se Srbija centralizuje u poslednjih 30 godina, te da zbog toga više niko ne veruje da bilo ko u zemlji može da reši neki problem, osim predsednika države.
Izjave | Utorak, 13. 04. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Evropski put je jedino rešenje za Srbiju i zemlje regiona

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je evropski put jedino pravo rešenje za Srbiju i zemlje regiona, te da ideja Saše Jankovića da je put ka boljoj budućnosti regiona u udruživanju u Balkansku konfederaciju neće dati željeni rezultat.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook