Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.

LSV

- Tvoje delo, borba i ideje žive i dalje - piše na vencu koji su ligašice i ligaši položili u čast istaknutom piscu, filozofu i kulturnom radniku.

Delegaciju su činili odbornik i potpredsednik Gradskog odbora Aleksandar Jovanović, odbornik Bogdan Kolarski, odbornice Kristina Meneši i Slobodanka Markov, predsednik Izvršnog odbora GrO LSV Novi Sad Mirko Grujičić, kao i više aktivista i aktivistkinja.

Kao i svih ranijih godina, ligašice i ligaši su i danas ponovili da vizija i upornost Vase Stajića u borbi za bolji položaj Vojvodine nikada ne smeju i neće biti zaboravljeni.



Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook