Došlo je vreme da LSV preuzme odgovornost za Zrenjanin i Vojvodinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 20. 04. 2016. | Komentara: 0

Došlo je vreme da LSV preuzme odgovornost za Zrenjanin i Vojvodinu

ZRENJANIN – Došlo je vreme da Liga socijaldemokrata Vojvodine preuzme odgovornost za vođenje Zrenjanina i Vojvodine. LSV ima jasnu ideju kako bi naš grad i naša pokrajina trebalo da izgledaju, kao i tim odgovornih, sposobnih, stručnih i poštenih ljudi, koji su spremni da ulože svu energiju da to i ostvare, saopšteno je danas iz Gradskog odbora LSV Zrenjanin.

– Na svakom koraku vidljivo da ljudi jako teško žive, naš grad i naša pokrajina su osiromašeni.

LSV poručuje građanima da imaju izbora - da dignu glavu za svoj bolji život i bolji život svoje dece. U našem gradu i našoj pokrajini može se bolje živeti – dodaje se u saopštenju.

– Mi živimo ovde. I zato želimo da obezbedimo uslove da se ovde živi normalno. Nama je važno da naši mladi sugrađani ne moraju da odlaze iz svog grada da bi pristojno živeli, da roditelji ne moraju da šalju decu daleko od kuće, u drugi grad ili drugu državu, da bi im obezbedili budućnost, da penzioneri mogu da žive dostojanstveno od svoje penzije koju su svojim radom zaslužili i da se sačuvamo našu zemlju i naše poljoprivrednike – kažu zrenjainski ligaši.

Zbog toga pozivaju Zrenjaninke i Zrenjanince koji žele da doprinesu boljoj budućnosti i boljem životu u svom Zrenjaninu da izađu na izbore i izaberu odgovorne ljude koji se drže date reči i koji će gradom i pokrajinom upravljati domaćinski vodeći na prvom mestu računa o interesima građana, a ne ličnim i partijskim interesima.

– Liga socijaldemokrata Vojvodine na izborima za Skupštinu grada Zrenjanina nastupa samostalno i na glasačkom listiću biće pod rednim brojem 5. Na izbore za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, LSV se kandidovala kao lista broj 4, dok na republičkim izborima LSV nastupa u okviru koalicije pod rednim brojem 7 - Boris Tadić, Čedomir Jovanović – Savez za bolju Srbiju – Liberalno demokratska partija, Liga socijaldemokrata Vojvodine, Socijaldemokratska stranka, i prvi na listi je Nenad Čanak – navedeno je u saopštenju.


(BILSV, 20. 04. 2016)




Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook