Neadekvatan odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Subota, 27. 01. 2018. | Komentara: 0

Neadekvatan odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu

ZRENJANIN – Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemorkata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini mr Dejan Čapo izjavio je za „Politiku“ da odnos Pokrajinske vlade prema Zrenjaninu nije onakav kakav treba da bude prema najvećem gradu u Banatu i trećem po redu veličini u Vojvodini. 

LSV

- Zrenjanin nije u centru pažnje Pokrajine kada je reč o projektima i investicijama. Jedan od primera je obilaznica koja je izuzetno važna za naš grad, ne samo zbog toga što bi se na taj način izbegao gust kamionski saobraćaj kroz centar grada, već i zato što grad ne može da bude konkurentan za privlačenje investicija ukoliko nema dobru saobraćajnu mrežu, to primećuju i u pokrajini, ali se za to malo sekiraju - kaže Čapo.

On podvlači da se ovakav odnos prema gradu mogao predvideti pri formiranju Pokrajinske vlade kada ni na jednu visoku funkciju nije postavljen niko iz Zrenjanina.


 (BILSV, 27.01.2018)Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Šarena jaja za najmlađe

VRŠAC – Vršački ligaši danas su najmlađim sugrađanima delili jaja i balone povodom predstojećeg hrišćanskog praznika Uskrsa.
Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Predstavljen program LSV

BELA CRKVA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bela Crkva organizovao je u danas izuzetno uspešnu promotivno predizbornu akciju tokom koje su sugrađani imali prilike da porazgovaraju sa kandidatkinjom za pokrajinsku poslanicu na većinskoj listi Sandru Ristić.
Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Briga za bezbedne kvartove

ZRENJANIN: Predsednik  Skupštine grada Zrenjnaina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u pokrajinskoj skupštini Aleksandar Marton apelovao je na nadležne da se obrati veća pažnja na nedostatak bezbednosti, kako u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović”, tako i u ostalim delovima grada i naseljenih mesta.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook