Omogućiti kvalitetniji život građankama i građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

Omogućiti kvalitetniji život građankama i građanima

ZRENJANIN - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika grada Zrenjanina Bojan Kostreš, na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine održanoj u subotu uveče u Čenti poručio je da se Ligašice i Ligaši 22 godine zalažu za punu autonomiju Vojvodine, što su, svojim delima u Skupštini Republike Srbije i u pokrajinskom parlamentu do sada i pokazali.

Tribina

Zbog toga je, kako je rekao, neophodna podrška Vojvođanki i Vojvođana kako bi stranka svoj program mogla i dalje da sprovodi.
- Mi živimo ovde i želimo da sve ono što se radi u Vojvodini bude bolje, da ima više novca i da omogućimo kvalitetniji život građankama i građanima. Bili smo u Bačkoj, sada smo u Banatu i svuda ljude muče isti problemi. Opšta je besparica i zaista  se u  Vojvodini teško živi – istakao je Bojan Kostreš, napominjući da je zbog toga veoma značajno da novac koji se ovde zaradi, ovde i ostane.
- Sedam odsto budžeta Republike Srbije je daleko manje od onoga što Vojvodini treba i što ona zaslužuje, naročito u situaciji kada nam republika duguje za 2009, 2010. i za prošlu godinu, a dugovanja su tolika da je Vojvodina mogla sama da otplati NIS. Zato nam je potrebna  agresivnija pokrajinska administarcija, moramo  biti bliži građanima i sposobniji da realizujemo ono za šta se zalažemo, umesto da stalno zavisimo od diktata iz Beograda – poručio je Bojan Kostreš. Jovica Momirov, predsednik Saveta Mesne zajednice Čenta i kandidat za poslanika u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine, na listi po većinskom izbornom sistemu, ovom prilikom istakao je da Liga i dalje zastupati  svoj program i da se nada podršci birača.
- Verujem da sam  stekao poverenje kod ljudi, i mogu samo da poručim da ću biti iskren u zastupanju svih njihovih interesa. Građanke i građani prepoznaju rad Ligašica i Ligaša, naša zalaganja za bolji život, i očekujem da ćemo i dalje imati njihovu podršku - poručio je Jovica Momirov.

(BILSV, 19.03.2012.)



Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook