Tražimo odgovore - pokažite da poštujete javnost rada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 30. 09. 2018. | Komentara: 0

Tražimo odgovore - pokažite da poštujete javnost rada

Zrenjanin, 30. septembar 2018 - Zrenjaninske ligašice i ligaše je obradovala vest da je gradu Zrenjaninu dodeljeno priznanje za doprinos afirmisanju prava javnosti da zna u kategoriji lokalnih organa javne vlasti. 

Nadamo se da će lepih vesti i nagrada biti i ubuduće.

LSV

Pošto smo, očito, bili nedovoljno dobro upoznati sa visokim nivoom transparentnosti u radu zrenjaninskih vlasti, ovom prilikom čestitamo vladajućim strukturama i nadamo se da će i ubuduće raditi ovako kvalitetno.

Sigurni smo da će gradska administracija, a u skaladu sa dobijenom nagradom, u najskorijem roku odgovoriti na pitanja koja muče naše sugrađane. 

Godinama nismo u prilici da saznamo tačan datum kada će nam gradska vlast isporučiti, u više navrata obećanu, pijaću vodu. Ne znamo ni koliko je naših sugrađana zaposleno, kao ni kada će biti završena obilaznica oko grada. Da li će svi poljoprivrednici moći da dobiju poljoprivredno zemljište u zakup ili samo partijski funkcioneri i stranci? Zašto se ne preduzima ništa povodom smrada koji se širi iz kafilerije je, takođe, pitanje na koje bi građani voleli da čuju odgovor.

Sada, kada znamo da je naša gradska administracija nagrađena zbog rezultata u oblasti transparentnosti rada, sigurni smo da ćemo odgovore na ova pitanja dobiti vrlo brzo. A sve dok ih ne dobijemo mi ćemo vas na njih podsećati, jer građani imaju pravo da znaju!


Predsednik 
Gradskog odbora LSV Zrenjanin
Bojan Kostreš



Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook