Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 05. 11. 2017. | Komentara: 0

Vlast u Beloj Crkvi ne vodi računa o građanima

Bela Crkva, 05. novembar 2017 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Bela Crkva  postavila je pitanje predsedniku opštine Darku Bogosavljeviću zašto se na teritoriji ove južnobanatske opštine ne isplaćuje nadoknada za novorođenu decu?

LSV

Odbornici LSV u belocrkvanskom parlamentu uputili su Bogosavljeviću i predlog za smanjenje poreza na imovinu za 90% i da tako van snage stavi svoju prethodnu odluku, koja je finansijski izuzetno opteretila građane i građanke opštine Bela Crkva.

LSV apeluje na lokalnu vlast da zanemari sujetu i posluša ove stavove, te najzad počne da radi u interesu građanki i građana opštine Bela Crkva.

Sandra Ristić
šef odborničke grupe LSV
u Skupštini opštine Bela Crkva




Odbori LSV | Petak, 26. 04. 2013. | Komentara: 0

Šansa za mlade i obrazovane Irižane

IRIG - Jedino javno preduzeće u opštini Irig, JP "Komunalac" nedavno je dobilo novi Statut, usklađen sa novim Zakonom o javnim preduzećima, kojim je predviđeno ukidanje upravnih odbora i izbor direktora na konkursima, što bi trebalo da dovede do profesionalizovanja upravljanja javnim sektorom. 
Odbori LSV | Petak, 26. 04. 2013. | Komentara: 0

Javno pitanje DSS-u: Da li je tačno da ste odustali od sednice o potvrđivanju Sporazuma između Beograda i Prištine jer nemate podršku koalicionih partnera?

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine javno postavlja pitanje Gradskom odboru Demokratske stranke Srbije (DSS) da li je tačno da su odustali od inicijative za sazivanje sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o potpisivanju Sporazuma između Beograda i Prištine, zato što bi to dovelo do pada gradske vlasti?
Odbori LSV | Četvrtak, 25. 04. 2013. | Komentara: 0

Ligaši osvojili Savete MZ Dupljaja i Crvena Crkva

BELA CRKVA – Na izborima za Savete mesnih zajednica Dupljaja i Crvena Crkva, održanim prethodnog vikenda, Liga socijaldemokrata Vojvodine postigla su odličan rezultat, na osnovu kojeg će imati i predsednike tih Saveta.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook