Volimo te glavni grade! Srećan ti rođendan!

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 02. 2021. | Komentara: 0

Volimo te glavni grade! Srećan ti rođendan!

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Volimo te, glavni grade i želimo ti da budeš još lepši, još uređeniji i još veći!

To je poruka aktivista i aktivistkinja Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad koji su i danas, kao i prethodnih godina, na zgradi LSV istakli ogroman transparent na kojem piše „Novi Sad je nama glavni grad“.

LSV

Kao jedan je od najprestižnijih univerzitetskih i urbanih centara i nesporni lider ovog dela Evrope, Novi Sad je danas tamo gde mu je i mesto, u društvu sa najlepšim evropskim gradovima.

Bez obzira na sve teškoće u okruženju i čitavom svetu, Novi Sad jednako uspeva da se strateški razvija, gradi i osavremenjuje. 

Ponosni smo na to!

I puno nam je srce što je 2019. bio Omladinska prestonica Evrope i što će sledeće godine biti Evropska prestonica kulture!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi SadOdbori LSV | Sreda, 10. 02. 2021. | Komentara: 0

LSV neguje ideje Vase Stajića i čuva uspomenu na njega

Viziju, ljubav i borbu Vase Stajića za građansku, autonomnu i modernu Vojvodinu ima ko da nasledi. Liga socijaldemokrata Vojvodine čuva i neguje i njegove ideje i uspomenu na ovog velikog čoveka u istoriji Vojvodine, poručio je Robert Kolar, potpredsednik LSV.
Odbori LSV | Utorak, 26. 01. 2021. | Komentara: 0

Utvrditi odgovornost za propast zrenjaninske Fabrike vode

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalnih, pokrajinskih i državnih organa vlasti da najzad pokažu ozbiljnost i prekinu agoniju zvanu „izgradnja fabrike vode u Zrenjaninu“.
Odbori LSV | Subota, 23. 01. 2021. | Komentara: 0

Novi Sad će večno čuvati uspomenu na žrtve Novosadske racije

Novi Sad će večno u svom srcu čuvati uspomenu na sve žrtve januarskog pogroma 21, 22. i 23. januara 1942. godine. Ovo je mesto velike tuge, boli i velike obaveze za naš grad - da ne dozvolimo da se ikada više povampire ideologije koje su dovele do ovog zla, poručio je predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook