Opozicija da se okane parola, LSV čuva Spens

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Nedelja, 23. 09. 2018. | Komentara: 0

Opozicija da se okane parola, LSV čuva Spens

Liga socijaldemokrata Vojvodine obaveštava građanke i građane Novog Sada da nema razloga za brigu i da Spens, dok je nas, niko neće rušiti.

LSV

Javnom preduzeću SPC “Vojvodina” je potrebno trajno rešenje koje će omoguciti da on bude funkcionalan, finansijski stabilan i na korist svim gradjanima.

Pozivamo pojedine opozione partije da prestanu sa nekakvom “odbranom” JP SPC “Vojvodina” koji svakako, zbog LSV neće biti srušen i da umesto političkog marketinga i pukih parola daju konkretne predloge rešenja problema u kojima se on nalazi.

Sigurno je da su se okolnosti u kojima JP SPC “Vojvodina” radi danas promenile i da je konkurencija u komercijalnom delu njegove delatnosti daleko jača jer danas u Novom Sadu postoje i Merkator, BIG , kao i novi trgovački centar koji se upravo završava.  I to se mora imati u vidu tokom analize koju je potrebno sprovesti.                                                         

Mora se učiniti bukvalno sve da se ovaj sportski i poslovni centar sačuva.

Podsetimo, LSV je već jednom pokazala šta za nas znači boriti se za njega.

Preuzeli smo odgovornost za JP SPC “Vojvodina” 1998. u trenutku kada je imao ondašnjih 190 miliona dinara duga, radnicima dugovao 7 delova plata. Nije radila klima u zgradi, niti led u ledenoj dvorani. Predali smo ga 2005. sa 0 dinara duga, 30 miliona dinara na računu i sa jos 18 miliona u potraživanjima. Radio je punim kapacitetom. Procenat naplate od poslovnog prostora u tom trenutku je bio 98, a od sportskih aktivnosti oko 90 odsto.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi SadSaopštenja | Subota, 23. 02. 2019. | Komentara: 0

Dok Vlada formira tim, sela ubrzano propadaju

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je stanje u selima Vojvodine i Srbije katastrofalno. Sela u našoj državi se masovno prazne. Veliki broj malih sela je nestao, a ona veća su na istom putu.
Saopštenja | Petak, 22. 02. 2019. | Komentara: 0

LSV Nenadu Popoviću: Umesto dogodine u Prizrenu, naučite reč Vojvodina

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da su poslednje izjave Nenada Popovića, ministra u republičkoj vladi, samo nastavak licemerne politike duplih standarda i lažnog patriotizma.
Izjave | Petak, 22. 02. 2019. | Komentara: 0

Čanak: Ne verujem zvaničnim izveštajima o razvoju Srbije

Što pre sve zemlje zapadnog Balkana budu u Evropskoj uniji pitanje granica , koje se ovde stalno poteže, postaće irelevantno. Tačnije, granice nisu pitanje na Balkanu, one su vrhovni izgovor koji se koristi uvek kada treba napraviti neko nevaljalstvo, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook