Opozicija da se okane parola, LSV čuva Spens

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Nedelja, 23. 09. 2018. | Komentara: 0

Opozicija da se okane parola, LSV čuva Spens

Liga socijaldemokrata Vojvodine obaveštava građanke i građane Novog Sada da nema razloga za brigu i da Spens, dok je nas, niko neće rušiti.

LSV

Javnom preduzeću SPC “Vojvodina” je potrebno trajno rešenje koje će omoguciti da on bude funkcionalan, finansijski stabilan i na korist svim gradjanima.

Pozivamo pojedine opozione partije da prestanu sa nekakvom “odbranom” JP SPC “Vojvodina” koji svakako, zbog LSV neće biti srušen i da umesto političkog marketinga i pukih parola daju konkretne predloge rešenja problema u kojima se on nalazi.

Sigurno je da su se okolnosti u kojima JP SPC “Vojvodina” radi danas promenile i da je konkurencija u komercijalnom delu njegove delatnosti daleko jača jer danas u Novom Sadu postoje i Merkator, BIG , kao i novi trgovački centar koji se upravo završava.  I to se mora imati u vidu tokom analize koju je potrebno sprovesti.                                                         

Mora se učiniti bukvalno sve da se ovaj sportski i poslovni centar sačuva.

Podsetimo, LSV je već jednom pokazala šta za nas znači boriti se za njega.

Preuzeli smo odgovornost za JP SPC “Vojvodina” 1998. u trenutku kada je imao ondašnjih 190 miliona dinara duga, radnicima dugovao 7 delova plata. Nije radila klima u zgradi, niti led u ledenoj dvorani. Predali smo ga 2005. sa 0 dinara duga, 30 miliona dinara na računu i sa jos 18 miliona u potraživanjima. Radio je punim kapacitetom. Procenat naplate od poslovnog prostora u tom trenutku je bio 98, a od sportskih aktivnosti oko 90 odsto.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi SadSaopštenja | Ponedeljak, 24. 06. 2019. | Komentara: 0

U prvom okršaju Vojvođanski front u Novom Bečeju zaustavio naprednjačku mašineriju i osvojio 20%

Vojvođanski front uspešno je položio prvi politički ispit. U prvom okršaju na izborima za članove Saveta mesne zajednice Novi Bečej zaustavio je naprednjačku masineriju i osvojio 20% glasova, što je u trenutni političkim okolnostima veliki rezultat za poštovanje.
Iz medija | Nedelja, 23. 06. 2019. | Komentara: 0

Srbija je u metastazi centralističkog odlučivanja iz Beograda

Bez brisanja granica na Balkanu nikakvog trajnog mira ne može biti. A granice se mogu brisati samo što bržim uključivanjem svih zemalja na zapadnom Balkanu u EU. Svaki drugi koncept je štetočinski i vodi daljim podelama i trvenjima sa nesagledivim posledicama.
Ovo u intervjuu za Blic kaže lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Odbori LSV | Subota, 22. 06. 2019. | Komentara: 0

Grujić: Sačuvajmo drvored u Nakovu

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine Miroslav Grujić upozorio je da je u planu da se, zarad izgradnje dvosmerne biciklističke staze od Kikinde do graničnog prelaza Nakovo – Lunga, u glavnoj nakovačkoj ulici poseku čak 43 stabla.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook