Osuda ispisivanja antialbanskih grafita u Crvenki

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 19. 01. 2018. | Komentara: 0

Osuda ispisivanja antialbanskih grafita u Crvenki

Crvenka, 19. januar 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ispisivanje grafita mržnje na privatnom objketu u Crvenki, koji je u vlasništvu lica albanske nacionalnosti.

LSV

Uvredljiva, preteća sadržina grafita ''Za krv-Oliver jan. 2018'' i ''Smrt za Albance'' uznemirila je porodicu u čijem je vlasništvu pekara u Crvenki, na kojoj su osvanuli grafiti.

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu rekaciju države, te pronalaženje i procesuiranje počinilaca.

Raspirivanje međuetničke mržnje u višenacionalnoj Vojvodini je nedoupustivo. Takođe, ne sme se dopustiti da se kriza sa severa Kosova prelije i na druge krajeve Srbije.

LSV očekuje da policijska uprava u Kuli što pre obavesti javnost o detaljima istrage.

Narodna poslanica
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga
Iz medija | Sreda, 17. 10. 2018. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodini vratiti zakonodavnu, sudsku i izvršnu vlast

Moji stavovi i politika Lige socijaldemokrata Vojvodine nisu se menjali i ligaši su, ako ne jedina, onda svakako jedna od retkih stranaka koja može to za sebe da kaže, ističe u razgovoru za Politiku lider LSV Nenad Čanak. Naglašava da zato ima privilegiju da sve što je govorio u toku prethodnih 28 godina može i danas da ponovi.
Odbori LSV | Utorak, 16. 10. 2018. | Komentara: 0

Nestručna i bahata vlast u Zrenjaninu da poštuje zakon ili da ode

Liga socijaldemokrata Vojvodine već dugo upozorava na nestručnost i bahatost predstavnika lokalne vlasti u Zrenjaninu. Njihov rad je hronično loš, a neozbiljnost je karakteristika koja se često uočava.
Saopštenja | Nedelja, 14. 10. 2018. | Komentara: 0

Cena goriva može i mora biti niža!

Liga socijaldemokrata Vojvodine deli zabrinutost građana naše zemlje zbog novog talasa poskupljenja goriva. U kratkom periodu cene goriva su skočile za pet dinara, a sva je prilika da to neće biti konačan rast.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook