Poklonjene knjige osnovnoj školi

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 10. 05. 2012. | Komentara: 0

Poklonjene knjige osnovnoj školi

ZRENJANIN - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev, zajedno sa predsednicom Gradskog odbora Omladine LSV u Zrenjaninu Božanom Vukadinović, poklonio je danas zrenjaninskoj OŠ "Đura Jakšić" knjige, koje su omladinke i omladinci sakupili tokom akcije "Knjiga se srcem daje".

LSV

- LSV već devetu godinu zaredom organizuje ovu akciju, a  mlade aktivistkinje i  aktivisti prikupljene knjige od darodavaca svih uzrasta i profila, poklanjaju  školama i drugim ustanovama – istakao je Vladimir Vasiljev, dodajući da se na taj način daje doprinos kulturnoj razmeni, ali i  podstiču  građanke i građani na humanosti i solidarnost.

- Naša akcija svake godine ima sve veći odziv i efekat, a  kao i sve aktivnosti Lige, usmerena je na opšte dobro svih, zato što živimo ovde – poručio je Vasiljev koji je danas OŠ “Đura Jakšić” uručio preko sto knjiga. Božana Vukadinović je podsetila da se tradicionalnom akcijom skupljanja knjiga i kasnije njihovim poklanjanjem, pomaže školama u Zrenjaninu i mladim ljudima kod kojih se promoviše navika pomaganja i afirmiše kultura čitanja. Kako je istakla, na taj način doprinosi se sredini u kojoj se živi i u kojoj mlade Zrenjaninke i Zrenjaninci treba i da ostanu.

(BILSV, 10.05.2012.)Izjave | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Vojvodina neodvojivi deo Srbije

Vojvodina je integralni deo Srbije i ne može opstati kao nezavisna država, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Izjave | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

Srbijagas neopravdano troši novac na automobile dok im država prašta dugove

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je potpuno neopravdano da JP „Srbijagas“ u ovom momentu potroši više od 600.000 evra za nabavku automobila, naročito ako se zna da im je država nedavno oprostila preko milijardu evra duga. 
Saopštenja | Utorak, 26. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Sačuvaćemo budućnost i zdravlje građana

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Smederevu 
da je doba vest za Srbiju što ljudi sa liste UDS znaju kako da reše probleme građana, i sačuvaju njihovu budućnost i zdravlje.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook