Politička edukacija za omladinu LSV

 
 
Izbori u LSV
Edukacija LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Politička edukacija za omladinu LSV

NOVI SAD - Prvi, od predviđena tri treninga političke edukacije za članice i članove LSVO, koji Centar za edukaciju LSV sprovodi uz pomoć Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) organizovan je tokom proteklog vikenda u Novom Sadu, u prostorijama LSV.

LSV edukacija

Trening su održali predsednica LSVO Dragana Dukić i Marko Živković iz NDI, dok je direktorka CE Ana Segedinski održala uvodnu reč i pozdravni govor. Predsednica LSVO Dragana Dukić je na početku istakla važnost postojanja i rada omladine, navodeći da je njena ideja i uloga da ponese glavnu ideološku oštricu stranke.

- Omladina je talas koji treba da povuče čitavu stranku. Naš zadatak je da izađemo na političku scenu i ponudimo alternativu poljuljanom i iskrivljenom sistemu vrednosti - istakla je Dukićeva. Marko Živković je polaznike detaljnije upoznao sa fazama političke kampanje i političke poruke. On je okupljene podsetio da je najvažnije da svako od njih pronađe svoje mesto u stranci i obavlja posao koji najbolje ume da radi, jer samo tako mogu doprineti prosperitetu stranke i društva uopšte. Trening je protekao u dobrom raspoloženju, uz aktivno učestvovanje polaznika koji su došli iz Novog Sada, Zrenjanina, Mužlje, Temerina, Kikinde, Apatina, Bele Crkve i Subotice. Svi su bili oduševljeni činjenicom da upoznaju svoje kolege iz drugih mesta i da razmene mišljenja i iskustva kako bi njihov potencijal bio nabolje iskorišćen. A, sledeći trening biće organizovan 19. novembra, takođe u Novom Sadu.

(BILSV, 31. 10. 2011.)Saopštenja | Subota, 12. 09. 2020. | Komentara: 0

LSV čestita Nacionalni dan Katalonije

Liga socijaldemokrata Vojvodine čestita Nacionalni dan građanima Katalonije, te članstvu i rukovodstvu najsnažnije partije ove regije Republikanskoj levici Katalonije (ERC).
Odbori LSV | Sreda, 02. 09. 2020. | Komentara: 0

Marton: U Skupštini grada ne ćutati o problemima građana

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da će se zalagati da se u gradskom parlamentu ne ćuti o problemima koji muče građane. 
Izjave | Ponedeljak, 31. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš kaže za Politiku da se pravi velika logička greška u situaciji u kojoj se stvari postavljaju tako što se kaže: imate Vučića, koji je na vlasti, i imate ljude koji su opozicija, a oni koji nisu ni za vlast, ni za deo opozicije, ne postoje ili su dupli izdajnici.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook