Prekrajanje izborne volje građana

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 18. 07. 2012. | Komentara: 0

Prekrajanje izborne volje građana

BEČEJ – Opštinski odbor Lige Socijaldemokrata Vojvodine Bečej kritikovao je formiranje nove vladajuće koalicije u Bečeju, u koju su ušli Srpska napredna stranka, Savez vojvođanskih mađara i Liberalno demokratska partija, ocenivši da je reč o neprirodnoj i retrogradnoj koaliciji koja se neće baviti razvojem opštine i privlačenjem investicija.

LSV

– Osam odbornika LDP-a i tri odbornika SVM-a odrekla su se svojih partija, za koje su građanke i građani Bečeja glasali, izneverivši tako svoje birače zarad svojih ličnih interesa – saopštavaju bečejski ligaši. Podsećaju, takođe, da je donedavni predsednik opštine Peter Knezi potrošio ogromne količine novca za proslave Dana grada i dočeke Novih godina na trgu, umesto da je novac ulagao u privredu i nova radna mesta, obnovu i rekonstrukciju oronulih objekata koji su od kulturnog i istorijskog značaja za grad, na izgradnju infrastrukture.
– Kako će ovakva vladajuća koalicija dovući investicije i izgraditi kule i gradove u Bečeju koje su obećavali u izbornoj kampanji, ako su predstavnici SVM i LDP izgubili podršku njihovih centrala? Šta će biti sa Bečejom? Kako glasati na sledećim izborima, a da na vlast dođu ljudi koje su glasači izabrali, jer ovakvu nakaradnu vlast sigurno nisu birali – istaknuto je u saopštenju.
– Mi iz Lige socijaldemokrata Vojvodine smo ostali dosledni, dvadeset i dve godine, borimo se za evropski put Vojvodine i čitave Srbije, ravnopravnost svih bez obzira na bilo koju vrstu pripadnosti, različitost i poštovanje ljudskih prava, a protiv pljačke, fašizma, pretnji i nasilja – zaključuju u OO LSV Bečej.

(BILSV, 18. 07. 2012.)Izjave | Utorak, 02. 03. 2021. | Komentara: 0

U radu Kriznog štaba ne sme da bude politike

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da mu najave novog policijskog časa ne deluju toliko zastrašujuće, koliko je zastrašujuće to koliko se ne shvata ozbiljnost situacije izazvane pandemijom koronavirusa.
Izjave | Utorak, 02. 03. 2021. | Komentara: 0

Marton: Učešće LSV u međustranačkom dijalogu nije upitno

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je za Tanjug da učešće LSV u međustranačkom dijalogu o izbornim uslovi nije upitno. 
Saopštenja | Nedelja, 28. 02. 2021. | Komentara: 0

Srbiji potrebno više izbornih jedinica

Promena izbornog zakona je jedan od osnovnih uslova za organizovanje poštenih parlamentarnih izbora. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook