Priznanje pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Nedelja, 23. 12. 2012. | Komentara: 0

Priznanje pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu

BEOGRAD - Pokrajinska sekretarka za sport i omladinu Marinika Čobanu, prisustvovala je svečanosti povodom Dana Olimpijskog komiteta Srbije na kojoj su uručeni trofeji najuspešnijim sportistima, sportistkinjama, timovima i treneru, u olimpijskoj 2012. godini.

LSV

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac rekao je da će 2012, pored mnogih uspeha srpskih sportista na velikim međunarodnim takmičenjima, svakako ostati upamćena po učešću nacionalnog olimpijskog tima na Igrama u Londonu, gde je obeležen vek od  prvog pojavljivanja naših sportista na OI.
– London je dugo bio prva misao sa kojom smo se budili. Sada smo već okrenuli novi list i započeli novo poglavlje. Svako u svom delu posla, kao jedan tim, idemo zajedno za Rio da tamo napravimo rezultate na koje ćemo svi biti ponosni i koji će motivisati neke nove klince da budu šampioni – kazao je Divac. Posebno veliko priznanje i zahvalnost na dragocenoj pomoći u prethodnom olimpijskom cikusu za uspehe naših sportista, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac, odao je Vladi AP Vojvodine i Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu. U izboru Olimpijskog komiteta Srbije za najuspešnijeg sportistu u 2012-oj proglašen je vaterpolita Andrija Prlainović. Titulu najuspešnije sportistkinje ove olimpijske godine ponela je šampionka na OI u Londonu Milica Mandić, dok je njen trener Dragan Jović proglašen za najuspešnijeg trenera. Muška vaterpolo reprezentacija, 10. put izabrana je za najbolju mušku ekipu, dok je u ženskoj konkurenciji titulu najbolje ekipe ponela teniska FED kup reprezentacija.Najuspešniji mladi sportista je vaterpolista Dušan Mandić, a godišnje tematsko priznanje koje dodeljuje Međunarodni olimpijski komitet otišao je u ruke kompanije Telenor.

(BILSV, 23. 12. 2012.)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook