Država da zaštiti Smajila Mašića!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 15. 02. 2015. | Komentara: 0

Država da zaštiti Smajila Mašića!

NOVI SAD, 15. februar - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da nadležni organi hitno pronađu i sankcionišu autore i distributere skandaloznog letka na račun nacionalne pripadnosti Vrdničanina Smajila Mašića, koji su se u tom mestu pojavili tokom proteklih izbora za Savet mesne zajednice.

LSV

Budući da se on sada ne oseća bezbednim u mestu u kojem časno i pošteno živi 45 godina, najmanje što policija može da učini jeste da mu tu bezbednost garantuje. 

Prošlo je tačno godinu dana nakon strahote i sramote u kojoj je iz Bele Crkve proteran Munir Isić. Kada se javnost uključila, taj problem je rešen i on se sa porodicom vratio. Prošlo je četiri meseca nakon odvratnog napada na objekte u nekoliko gradova i mesta u Vojvodini čiji su vlasnici pripadnici albanske nacionalne zajednice. Sada za vinovnike tih nasrtaja očekujemo najstrože kazne. 

Sve to je bilo i previše i nedopustivo, a sa ovim najnovijim slučajem već prelazi svaku meru. 

Ako država nije u stanju da zaštiti naše komšije, ligaši će ih čuvati. 
Neće nam biti prvi put. Radili smo to devedesetih, radićemo ponovo. 
I uvek kada treba..


Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook