Novi napad na prostorije LSV

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Subota, 12. 01. 2013. | Komentara: 0

Novi napad na prostorije LSV

NOVI SAD, 12. januar - Noćas oko tri sata posle ponoći nepoznati počinioci su ciglom razbili staklo na ulazu u zgradu u kojoj je sedište Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine i Gradskog odbora LSV Novi Sad.

LSVPolicija je obaveštena i izašla je na lice mesta.

Pored ovog, samo u prethodne tri godine zabeleženo je još 23 nasrtaja na prostorije LSV u Pančevu, Novom Sadu, Vršcu, Čoki, Beočinu, Sremskim Karlovcima, Baču i Rumi.

Policija je svaki put  redovno obaveštena. Počinioci su pronađeni jedino u Sremskim Karlovcima gde su rasvetljena dva od tri nasrtaja na prostorije LSV.

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo, kao i svaki put do sada, poziva nadležne državne organe da pronađu i kazne počinioce, da pokažu da nasilje ne može biti metod političke borbe i da država garantuje bezbednost svim svojim građanima bez obzira na njihovu političku pripadnost.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Ponedeljak, 06. 04. 2020. | Komentara: 0

Đurišić: Spisak svih donacija objaviti na zvaničnom sajtu Vlade

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenog LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, insistira da Vlada Srbije, na svom zvaničnom sajtu ili na drugi pogodan način, objavi spisak i vrednost donacija dobijenih od mnogobrojnih država i medjunarodnih organizacija kao podrška u borbi protiv pandemije korona virusa, kao i pregled onoga što je država kupila.
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

Vojvođanski front osuđuje hapšenje i kažnjavanje mladog poljoprivrednika iz mesta Slilbaš u opštini Bačka Palanka. 
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS TRAŽI DA SE PČELARIMA OMOGUĆI RAD

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenim LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, traži od nadležnih državnih organa da omoguće pčelarima nesmetano obavljanje poslova.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook