Odbornici LSV u Kovačici neće učestvovati u radu lokalne skupštine

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 26. 03. 2019. | Komentara: 0

Odbornici LSV u Kovačici neće učestvovati u radu lokalne skupštine

Kovačica, 26. mart 2019 - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Kovačica  ni ovog puta neće učestvovati u radu sednice koja je zakazana za sredu, 27. mart, zbog nepoštovanja poslovnika Skupštine opštine Kovačica.

LSV

Ni ovog puta nije ispoštovan rok za sazivanje sednica SO Kovačica od 7 dana. Na ovaj način Srpska napredna stranka i dalje ponižava instituciju Skupštine opštine Kovačica kao i izabrane predstavnike građana.

I dalje nema prenosa sednica skupštine od strane televizije Opštine Kovačica koja je televizija svih građana, a ne samo vladajuće strukture tj. SNS.

LSV očekuje da vladajuća većine objasni zašto se ne emituju sednice SO Kovačica, zašto se glavni i odgovorni urednik stara o tome šta je važno, a šta nije za televiziju, kao i da li je važnije emitovati podršku predsedniku Srbije od strane SNS Kovačica od sednica skupštine Opštine Kovačica?

Očigledno da je televizija stavljena na stranu Srpske napredne stranke i očigledno je da je važno da se sakriju neke stvari od građana opštine kao na primer da je voda poskupela 100%, a građani su za to saznali tek ovih dana kada su im isporučeni računi. Oni sa pravom nezadovoljni, jer niko nije objasnio na osnovu čega je došlo do povećanja.

LSV smatra da je to učinjeno kako bi se mogle isplatiti plate novozaposlenim ljudima po komunalnim preduzećima koji su članovi SNS ili za troškove autobusa SNS koje te iste zaposlene pod pretnjom otkaza teraju na mitinge predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ovakvo bahato ophođenje SNS prema institucijama je nedopustivo i odbornici Lige socijaldemokrata neće učestvovati u radu sednica dok se ovo ne promeni.

Šef odborničke grupe
Lige socijaldemokrata Vojvodine
u Skupštini opštine Kovačica
Jan Gages
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS: BEZ OKUPLJANJA U VERSKIM OBJEKTIMA ZA USKRS

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvodjenog Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma poziva državne organe da zaštite zdravlje i živote građana Srbije i ne dozvole okupljanja u verskim objektima povodom predstojećih praznika.
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front traži da se dr Nestoroviću onemogući nastupanje u javnosti

Vojvođanski font poziva Krizni štab za suzbijanje bolesti COVID-19 da u najkraćem mogućem roku donese odluku o zabrani nastupa u javnosti dr Branimira Nestorovića. 
Saopštenja | Nedelja, 12. 04. 2020. | Komentara: 0

Obradovićev poziv crkvi neodgovoran i opasan

Vojvođanski front poziva lidera Dveri Boška Obradovića da prestane sa neodgovornim potezima. Obradović je juče pozvao Srpsku pravoslavnu crkvu da izdejstvuje otvaranje hramova i organizuje uskršnje litije. 
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook