Što pre raspisati vanredne lokalne izbore u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2013. | Komentara: 0

Što pre raspisati vanredne lokalne izbore u Pančevu

PANČEVO - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo zahteva raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u ovom gradu.

LSV

Kako je na današnjoj konferenciji za novinare rekao predsednik odborničke grupe u Skupštini grada Pančeva Miloš Veselinov, izbori su potrebni zbog, sada već sasvim očite, političke kockarnice u koju se pretvorila trenutna gradska vlast, a o trošku svih naših građana.

- Takav odnos prema građanima je nedopustiv i šta mi možemo da odgovorimo kada nas neko pita kako je u Pančevu: znate, imamo gradonačelnika-fatamorganu, koji se samo pričinjava da formalno postoji, a faktički ne postoji već skoro šest meseci, i to iz stranke koja ima pet od 70 mandata! Dalje imamo zamenika gradonačelnika koji je, još gore, iz udruženja građana koje ima tek dva mandata! Zato je sasvim normalno nezadovoljstvo najveće političke partije u vladajućoj koaliciji koja nema nijednu od ove dve najviše izvršne funkcije u gradu i tinjajuće nezadovoljstvo je sve veće i veće – ukazao je on.
Kako je napomenuo Veselinov, zbog toga će svaka druga kombinatorika, najviše SPS-a koji bi makar na silu da zadrži gradonačelničko mesto, biti samo razlog više za dodatno kockanje sa novcem Pančevaca, radnim mestima, investicijama i svim drugim obavezama kojima raspolažu oni koji su dobili minimalno poverenje građana ili oni koji su provereni kadrovi "službe" oni za koje smo se nadali da će ostati deo prošlosti, a ne voditi ovaj grad.
- Zato Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da će svaki drugi skretničar sa očite suštine na „pro-formu“ odvesti Pančevo u ambis i ne vidimo drugo rešenje osim raspisivanja vanrednih lokalnih izbora – zaključio je Miloš Veselinov.


(BILSV, 03.04.2013)



Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.
Odbori LSV | Sreda, 24. 04. 2024. | Komentara: 0

Pokrajinski sekretar Sakalaš da obezbedi poštovanje Ustava i zakona u Zrenjaninu

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas novi zahtev pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine Žoltu Sakalašu, kojim se traži hitno isticanje zastave AP Vojvodine na zgradi gradske Skupštine.
Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook