Tražimo hitnu reakciju vlasti zbog kratera na putevima u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 08. 08. 2018. | Komentara: 0

Tražimo hitnu reakciju vlasti zbog kratera na putevima u Zrenjaninu

Zrenjanin, 08. avgust 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ukazuje na veliku opasnost od rupa na kolovozu, koje su se poslednjih dana pojavile na saobraćajnicama u samom gradu Zrenjaninu. Krateri na saobraćajnicama u zrenjaninskim naseljima Mala Amerika i Šumica ugrozili su sigurnost učesnika u saobraćaja.

LSV

Tražimo odgovore od nadležnih!

Zašto su se pojavili krateri na putevima? Šta će lokalna samouprava učiniti da se ova pojava spreči, a nastala šteta sanira?

Postoji opravdana bojazan da će se ovakve pojave ponovo dešavati, a pošto se dešavaju na  saobraćajnicama i javnim površinama, posledice mogu biti katastrofalne.

Bezbednost građana Zrenjanina mora biti na prvom mestu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine insistira na hitnoj reakciji vlasti!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
 Zrenjanin



Izjave | Sreda, 03. 07. 2013. | Komentara: 0

Fond za kapitalna ulaganja svake godine zakinut

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine glasala je danas za izveštaj Fonda za kapitalna ulaganja za 2012. godinu. Uprkos podršci izveštaju, zamenica predsednika poslaničke grupe LSV Maja Sedlarević iznela je tokom današnje rasprave o tom izveštaju veliki broj zamerki, pre svega na odnos republičke vlade prema Pokrajini i uskraćivanje pripadajućih sredstava za kapitalne investicije.
Izjave | Sreda, 03. 07. 2013. | Komentara: 0

Podrška LSV rebalansu pokrajinskog budžeta

NOVI SAD – Poslanička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine podržaće rebalans budžeta AP Vojvodine za 2013. godinu, a glavni motiv neće biti zadovoljstvo načinom i obimom finansiranja nadležnosti APV, već zato što smatra da je budžet alat koji služi očuvanju pokrajinskih institucija i same autonomije, čije ugrožavanje LSV ne može dopustiti ni na koji način, istakao je danas predsednik poslaničke grupe LSV u pokrajinskom parlamentu  Branislav Bogaroški.
Odbori LSV | Sreda, 03. 07. 2013. | Komentara: 0

Godinu dana nakon izbora, Pančevo ponovo na početku

PANČEVO – Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Pančeva Miloš Veselinov izjavio je danas da je Pančevo, godinu dana nakon izbora i smene kadrova na čelu javnih preduzeća, ponovo na početku.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook