UDS: Menjaćemo živote građana Srbije na bolje

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Subota, 16. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Menjaćemo živote građana Srbije na bolje

Beograd, 16. maj 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije obećao je u Kikindi da će UDS menjati živote svih građana u Srbiji na bolje.

LSV
   
- Ovde u Kikindi želimo građanima da ponudimo proevropsku, demokratsku listu Ujedinjene demokratske Srbije, listu koja će menjati stvari u Srbiji, menjati stvari na bolje - rekao je Đurišić.

Predstavnici Ujedinjene demokratske Srbije posetili su Kikindu i tom prilikom razgovarali sa građanima o njihovim problemima i načinima za nihovo rešavanje. 

- UDS će menjati i život građana Kikinde i građana Vojvodine i građana Srbije. Jer bez jake Vojvodine nema ni jake Srbije - rekao je Đurišić.

Đurišić je kazao da su u UDS fokusirani na ljude i njihove probleme i da će tokom kampanje predstavnici UDS pokušati da posete što veći broj gradova i opština u Srbiji kako bi čuli šta građane tišti i šta žele da se u ovoj zemlji promeni. Tu priliki će iskoristiti i da ljudima predstave dugoročan plan za stvaranje demokratske, proevropske, građanske i moderne države u kakvoj će svi želeti da ostanu, žive i rade.

UDS je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma. 


UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA
Saopštenja | Subota, 30. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Srbija je siromašna zbog korupcije

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Subotici da je korupcija jedan od najvećih problema danas u Srbiji i da je borba „protiv ove bolesti“ jedan od prioriteta UDS.

Izjave | Petak, 29. 05. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Nema pobede bez borbe

Nema pobede bez borbe, poručio je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, političkog saveza Vojvođanskog fronta, Srbije 21, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma okupljene oko Ujedinjene demokratske Srbije. Predstavnici UDS-a razgovarali su juče sa stanovnicima Subotice.
Odbori LSV | Petak, 29. 05. 2020. | Komentara: 0

Grujić: Naši kandidati za odbornike nemaju ličnih interesa i nisu preletači

Našu listu čine odgovorni ljudi različitih zanimanja, interesovanja i obrazovanja - kaže Miroslav Grujić, nosilac liste „Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Kikindu - LSV i ZZV“. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook