Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Nedelja, 21. 06. 2020. | Komentara: 0

Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

Novi Sad, 21. jun 2020 - U prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima jutros oko 8 časova upala je grupa nepoznatih huligana, prevrnula stolove i pobacala stvari aktivistima koji su se u tom momentu nalazili unutra.

LSV

O incidentu je obaveštena policija koja je odmah izašla na lice mesta.

Huligani nisu skrivali lice pa je jasno da nisu iz Sremskih Karlovaca.

Došli su sa nekoliko vozila zatamnjenih stakala somborskih tablica, urlali su „bežite odavde“ a sto, računare, telefone bacali na aktiviste Vojvođanskog fronta.

Zahtevamo da se hitno iskoriste svi mogući resursi i snimci bezbednosnih kamera, da se utvrdi indentitet i procesuiraju počinioci.

Istovremeno, u Kisaču ispred Osnovne škole „Ljudevit Stur“ i biračkog mesta broj 97, na haubi vozila nepoznata lica su brojala novac i plaćali glasanje. Radno telo Republičke izborne komisije se oglasilo nenadležnim i sugerisalo je predsedniku biračkog odbora da zove policiju. Nakon toga su se kupci glasova udaljili.

Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Srbiju
Odbori LSV | Četvrtak, 13. 08. 2020. | Komentara: 0

LSV TRAŽI ZATVARANJE KAFILERIJE U ZRENJANINU

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina na konstitutivnoj sednici, koja je zakazana za 21. avgust, zatražiće zatvaranje kafilerije "Prekon".

Saopštenja | Nedelja, 09. 08. 2020. | Komentara: 0

LSV pita vladu šta je sa ledolomcima u Srbiji

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić dokle se stiglo sa rešavanjem problema nedostatka ledolomaca na našim rekama.
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook