Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Nedelja, 21. 06. 2020. | Komentara: 0

Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

Novi Sad, 21. jun 2020 - U prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima jutros oko 8 časova upala je grupa nepoznatih huligana, prevrnula stolove i pobacala stvari aktivistima koji su se u tom momentu nalazili unutra.

LSV

O incidentu je obaveštena policija koja je odmah izašla na lice mesta.

Huligani nisu skrivali lice pa je jasno da nisu iz Sremskih Karlovaca.

Došli su sa nekoliko vozila zatamnjenih stakala somborskih tablica, urlali su „bežite odavde“ a sto, računare, telefone bacali na aktiviste Vojvođanskog fronta.

Zahtevamo da se hitno iskoriste svi mogući resursi i snimci bezbednosnih kamera, da se utvrdi indentitet i procesuiraju počinioci.

Istovremeno, u Kisaču ispred Osnovne škole „Ljudevit Stur“ i biračkog mesta broj 97, na haubi vozila nepoznata lica su brojala novac i plaćali glasanje. Radno telo Republičke izborne komisije se oglasilo nenadležnim i sugerisalo je predsedniku biračkog odbora da zove policiju. Nakon toga su se kupci glasova udaljili.

Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Srbiju
Izjave | Četvrtak, 17. 06. 2021. | Komentara: 0

Vojvodjanski front protiv rebalansa pokrajinskog budžeta

Poslanička grupa Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nije podržala završni račun za 2020. godinu, niti Predlog rebalansa budžeta AP Vojvodine za 2021. godinu. 
Odbori LSV | Sreda, 16. 06. 2021. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalne samouprave Beočina, ali i pokrajinskih i državnih vlasti da u najkraćem mogućem roku omoguće isporuku ispravne pijaće ove meštanima Luga i Grabova.
Izjave | Utorak, 15. 06. 2021. | Komentara: 0

Narod je njiva po kojoj ore elita, a žanje potomstvo

Potvrđivanje presude Ratku Mladiću u Haškom tribunalu je izuzetno važno, jer takve stvari moraju da se sankcionišu, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook