Autan patrola u Kikindi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 17. 06. 2014. | Komentara: 0

Autan patrola u Kikindi

KIKINDA - Gradska organizacija Omladine LSV Kikinda je na glavnom gradskom trgu organizovala akciju pod nazivom „Autan patrola“. Cilj akcije je bio da se građanima direktno pruži zaštita od komaraca na jedno veče, kao i da se skrene pažnja na to da bi “patrole” trebale da budu u službi građana.

LSV

– Već skoro mesec dana kikindsku opštinu opseda ogroman broj komaraca. Dok bespomoćni čekamo reakciju nadležnih, počinjemo da gubimo nadu da će se preduzeti propisane mere u cilju smanjenja broja komaraca. Mi u Omladini LSV Kikinda odlučili smo da stanovnicima naše opštine pomognemo u zaštiti od ove napasti - rekao je Andrej Bačić, predsednik kikindskog podmlatka LSV. Pozvao je sve sugrađane da iskoriste usluge “ Autan patrole”, kako bi im omogućili ono što zaslužuju, a to je prijatno veče, bez ujeda komaraca “.

(BILSV, 17. 06. 2014)



Izjave | Utorak, 24. 05. 2011. | Komentara: 0

Uručene knjige školskim bibliotekama u Orlovatu i Farkaždinu

ZRENJANIN - Omladina Gradskog odbora LSV Zrenjanin i ove godine, u sklopu obeležavanja Svetskog dana knjige, organizovala je veliku akciju prikupljanja knjiga pod nazivom "Knjiga se srcem daje". Na taj način ponovo je stavljen akcenat na značaj razvijanja kulture čitanja kod dece osnovnoškolskog uzrasta. Knjige su ovih dana uručene Osnovnim školama "Uroš Predić" u Orlovatu i "Dositej Obradović" u Frakaždinu.
Događaji | Ponedeljak, 23. 05. 2011. | Komentara: 0

Delegacija LSV na VI Kongresu DPS

PODGORICA - Vladajuća partija u Crnoj Gori, Demokratska partija socijalista, održala je danas u Podgorici šesti stranački Kongres, a ujedno se u Crnoj Gori danas obeležava i peta godišnjica nezavisnosti. Od gostiju iz Srbije kongresu su prisustvovali predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji je predvodio delegaciju LSV, funkcioner Liberalno-demokratske partije Zoran Ostojić i članica predsedništva Srpskog pokreta obnove Snežana Miljanić.
Izjave | Ponedeljak, 23. 05. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Svaka treća osoba na izbornoj listi da bude žena

NOVI SAD - Portparolka i poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Narodnoj skupštini Republike Srbije Aleksandra Jerkov izjavila je za RTS da se LSV zalaže da se u novi Zakon o izboru narodnih poslanika unese odredba koja će omogućiti da svaka treća osoba na izbornoj listi bude žena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook