Bogaroški: Liga i dalje pri istom stavu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 29. 11. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: Liga i dalje pri istom stavu

NOVI SAD – Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je za Danas da ne može da komentariše posledice hapšenja Borislava Novakovića na političke prilike.

LSV
 
Na konstataciju lista da je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš prošle godine izjavljivao da bi vanredni izbori mogli biti izazvani „ako državni organi pokažu da su određeni delovi vojvođanske administracije zloupotrebljavali resurse, da je bilo krađe, nenamenskog trošenja sredstava, korupcije i na bilo koji drugi način kršenja zakona“, on odgovara da je Liga i dalje pri tom stavu.
 
- Ako se dokaže korupcija, to bi onda bio osnov za raspisivanje izbora jer je za nas neprihvatljivo da budemo u takvoj koaliciji. To treba dokazati presudom - naveo je Bogaroški.
 
(BILSV, 29.11.2014)



Saopštenja | Subota, 06. 07. 2024. | Komentara: 0

Srbiji je mesto u Evropskoj uniji a ne u Vučićevim mitomanskim bajkama

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od Vlade i predsednika republike Aleksandra Vučića da Srbija što pre primeni tri nove spoljnopolitičke odluke Saveta EU vezano za Ukrajinu i Severnu Koreju.
Saopštenja | Sreda, 03. 07. 2024. | Komentara: 0

Ekstremni desničar Arno Gujon krši zakone Srbije a Vlada ga nagrađuje novom funkcijom

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva nadležne organe da preispitaju rad Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, koju je do pre mesec dana vodio francuski ekstremni desničar sa našim pasošem Arno Gujon, i utvrdi njegovu odgovornost.
Izjave | Ponedeljak, 01. 07. 2024. | Komentara: 0

Olenik: Postavljanjem Pahomija za mitropolita crkva uvredila svu decu i vernike

Unapređenjem Pahomija u mitropolita, Srpska pravoslavna crkva pokazala je koje vrednosti podržava, izdala je sve žrtve pedofilije i razočarala svoje vernike, kaže za Nova.rs advokat i član Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook