Bogaroški: LSV je uvek spremna za razgovore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 10. 09. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: LSV je uvek spremna za razgovore

NOVI SAD - Predsednik Poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da je LSV uvek spremna za razgovore, te da će se odazvati pozivu Ištvana Pastora. Bogaroški je rekao Tanjugu Liga smatra da uvek treba razgovarati jer se uvek može desiti da razgovori iznedre nešto pozitivo.

LSV

- Ako je jedina tema razgovora koncentraciona vlada, onda ne znam šta bi razgovori mogli doneti jer je DS izričita da ne želi da učestvuje u takvoj vladi - rekao je Bogaroški. On je kazao da će LSV svakako učestvovati u razgovorima, pogotovo ako nihov cilj bude rešavanje nekoliko bitnih pitanja koja su, kako je kazao, odavno trebalo da budu rešena, a to su ustavo-pravni položaj Vojvodine, Zakon o finaniranju i Zakon o naležnosti AP Vojvodine, investicije i dugo.
Bogaroški je kazao da još nije odlučeno ko će predstavljati Ligu na najavljenim razgovorima.

(BILSV, 10. 09. 2014)



Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),
Edukacija LSV | Ponedeljak, 09. 08. 2010. | Komentara: 0

Omladinski kamp 2010.

Drugi Omladinski kamp u organizaciji Centra za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine (Ce LSV) i Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) održan je od 5. do 9. avgusta 2010. godne na Sportskom aerodromu Aero-kluba "Ivan Sarić" kod Subotice.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook