Bogaroški: LSV je uvek spremna za razgovore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 10. 09. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: LSV je uvek spremna za razgovore

NOVI SAD - Predsednik Poslaničkog kluba Lige socijaldemokrata Vojvodine u skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da je LSV uvek spremna za razgovore, te da će se odazvati pozivu Ištvana Pastora. Bogaroški je rekao Tanjugu Liga smatra da uvek treba razgovarati jer se uvek može desiti da razgovori iznedre nešto pozitivo.

LSV

- Ako je jedina tema razgovora koncentraciona vlada, onda ne znam šta bi razgovori mogli doneti jer je DS izričita da ne želi da učestvuje u takvoj vladi - rekao je Bogaroški. On je kazao da će LSV svakako učestvovati u razgovorima, pogotovo ako nihov cilj bude rešavanje nekoliko bitnih pitanja koja su, kako je kazao, odavno trebalo da budu rešena, a to su ustavo-pravni položaj Vojvodine, Zakon o finaniranju i Zakon o naležnosti AP Vojvodine, investicije i dugo.
Bogaroški je kazao da još nije odlučeno ko će predstavljati Ligu na najavljenim razgovorima.

(BILSV, 10. 09. 2014)



Iz medija | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Glavna snaga LSV - VOJVOĐANI je doslednost

Advokat i aktivista, a od skoro i član Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Aleksandar Olenik rekao je da se politički aktivirao u stranci sa kojom ima iste vrednosne stavove. 
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2024. | Komentara: 0

Pozivamo Aleksandra Vučića da priveže svoje šovinističke propagandiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI najoštrije osuđuje još jedan naci-šovinistički napad na poznatog novinara i profesora Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Dinka Gruhonjića. Akter najnovijeg poziva na linč Gruhonjića je poznati ekstremista i samodeklarisani zastupnik interesa tuđe države – Aleksandar Vulin. 
Saopštenja | Četvrtak, 25. 04. 2024. | Komentara: 0

Aleksandar Olenik novi član LSV - VOJVOĐANI

Poznati advokat, građanski aktivista i donedavni narodni poslanik Aleksandar Olenik pridružio se Ligi socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook