Bogaroški: Pastorov predlog pre svega pitanje za DS i SNS

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 11. 06. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: Pastorov predlog pre svega pitanje za DS i SNS

NOVI SAD - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je danas da je predlog lidera Saveza vojvođanskih Mađara i predsednika Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora da se formira vlada nacionalnog jedinstva u Vojvodini pre svega pitanje za Demokratsku stranku i Srpsku naprednu stranku.

LSV

Bogaroški je rekao Tanjugu da to ne znači da će ostale stranke među kojima je i LSV automatski prihvatiti predlog ukoliko to učine SNS i DS, već da smatra da bi oko toga prve trebalo da se izjasne te dve stranke i da kažu da li uopšte žele da učestvuju u toj priči.
- Svaki predlog je vredan razgovora, ali prvo treba videti šta je njegova svrha i šta bi se sa time postiglo - rekao je Bogaroški dodajući da je za pomenuti predlog saznao jutros i to iz medija i da niko iz LSV-a nije bio ranije obavešten o toj ideji. Po njegovim rečima, u LSV-u nisu razmatrali Pastorov predlog, dodajući da je neophodno da se zna mnogo više detalja od onog što su preneli mediji, kako bi se mogao doneti bilo kakav sud.

(BILSV, 11. 06. 2014)



Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook