Bogaroški: Potreban sastanak republičke i Pokrajinske vlade

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 13. 06. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški: Potreban sastanak republičke i Pokrajinske vlade

NOVI SAD - Potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški ocenio je da bi trebalo da dođe do sastanka republičke i vojvođanske vlade, jer u suprotnom efekti rada neće biti zadovoljavajući.

LSV
 
- Traženo je više puta da se uspostavi ta vrsta saradnje na nivou dve vlade, odnosno između sekretarijata i resornih ministarstava, što do sada nije bio slučaj. Ja se nadam da je to problem za koji će postojati volja da se prevaziđe. Ako ne, onda se bojim da efekti rada i nas i republičke vlade neće biti zadovoljavajući - kazao je on odgovarajući na pitanje u anketi emisije Politbiro Radio-televizije Vojvodine.

(BILSV, 13.06.2015)



Saopštenja | Četvrtak, 06. 06. 2024. | Komentara: 0

Kostreš uputio telegram ambasadorima povodom 80. godišnjice savezničkog isrkcavanja u Normandiju

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš uputio je, povodom 80. godišnjice iskrcavanja savezničkih trupa na obale Normandije, telegram ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Australije, Belgije, Češke, Slovačke, Holandije, Grčke, Poljske i Norveške.

Saopštenja | Utorak, 04. 06. 2024. | Komentara: 0

Grad uništava njive, a vlast kupuje nepotrebne avione i rakete

Jučerašnje nevreme, praćeno gradom, koje je zahvatilo delove Vojvodine, a u kom su najviše stradali Bačka Palanka i Temerin, govori da su sve priče o morednizaciji sistema protovgradne zaštite bile samo propagandne poruke Srpske napredne stranke.
Saopštenja | Ponedeljak, 03. 06. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI: Naši odbornici izabrani u veliki broj lokalnih skupština

Na proteklim lokalnim izbora, odbornički kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI osvojilii su mandate u brojnim lokalnim skupštinama.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook