Bogaroški: Potrebno jedinstvo oko pitanja važnih za Vojvodinu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 29. 01. 2013. | Komentara: 0

Bogaroški: Potrebno jedinstvo oko pitanja važnih za Vojvodinu

NOVI SAD – Šef poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine  u Skupštini APV Branislav Bogaroški, istakao je danas za Dnevnik da se slaže s tim da pokrajinska administracija treba da ima jedinstven stav o važnim pitanjima kao što je zakonsko regulisanje prihoda APV, koji bi, po njemu, morao da se definiše u vojvođanskoj skupštini.

LSV

On je izrazio očekivanje da će takvu ideju podržati i najveći partner u vladajućoj koaliciji - Demokratska stranka.
– Više je nego očigledno da nam je potrebna zajednička platforma jer se pokazalo da se ono o čemu nismo imali jedinstven stav nesrećno završavalo i na štetu Vojvodine – istakao je Bogaroški, dodavši da se to pokazalo i na primerima Razvojne banke Vojvodine, NIS-a i drugim.

(BILSV, 29. 01. 2013.)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook