Bogaroški: Šta je SNS spremna da uradi za Pokrajinu?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 28. 07. 2013. | Komentara: 0

Bogaroški: Šta je SNS spremna da uradi za Pokrajinu?

NOVI SAD - Komentarišući novi poziv Igora Mirovića Savezu vojvođanskih Mađara i Ligi socijaldemokrata Vojvodine da razvrgnu koaliciju sa Demokratskom strankom i „što pre se opredele na čijoj su strani", potpredsednik LSV Branislav Bogaroški ističe za Politiku da bi bilo bolje da SNS kaže šta će uraditi za Vojvodinu.
 
bogaroski

- Kada gospodin Igor Mirović poziva LSV da ne bude na strani grobara Vojvodine, nego na strani onih koji će joj doneti neku novu perspektivu, treba on lično, a i njegova stranka da dokažu šta su u stanju i šta su spremni da urade za pokrajinu - rekao je Bogaroški.

- Time što je SNS u zadnjih godinu dana zauzela neki proevropski stav, mislim na Aleksandra Vučića, koji je povukao pozitivne korake ka pridruživanju EU i rešavanju statusa Kosova i Metohije, ne znači da su svi bivši radikali, sada članovi SNS, promenili svoj nastup i pogled - kaže Bogaroški.

(BILSV, 28. 07. 2013)



Saopštenja | Subota, 05. 03. 2011. | Komentara: 0

Reagovanje: Kragujevačka gimnazija nije najstarija u Srbiji

Tvrdnjom da je kragujevačka gimnazija najstarija gimnazija u Srbiji, B92 je danas počinila grešku koja bi mogla poslati poruku da Vojvodina nije u Srbiji.
Izjave | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Osuda zloupotrebe dece u političke svrhe

NOVI SAD - Savet za javni red i mir i bezbednost Supštine grada osudio je juče govor mržnje i izazivanje rasne i verske netrpeljivosti i pozvao policiju da utvrdi i procesuira odgovorne za protest na kojem se to dogodilo, koji je održan 17. februara u Novom Sadu povodom dana proglašenja nezavisnosti Kosova.
Iz medija | Petak, 04. 03. 2011. | Komentara: 0

Rekonstrukcija vlade, pa razgovor o Vojvodini

NOVI SAD /BEOGRAD - Ne odustajemo od obeštećenja Vojvodini zbog prodaje NIS (Naftagasa) po nerealno niskoj ceni. Takođe, insistiramo da se Pokrajini vrati sva imovina koja joj je oduzeta posle Miloševićevog puča 1988. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook