Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

NOVI SAD – Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.

LSV

Čapo je, zajedno sa još četvoro potpredsednika, svečano položio zakletvu pred poslanicima, na prvoj sednici Skupštine AP Vojvodine u novom sazivu. 

Na prvoj sednici potvrđeni su mandati svih 120 poslanika izabranih u Skupštinu Autonomne Pokrajine Vojvodine, na izborima održanim 21. juna i 1. jula, i obrazovane su poslaničke grupe.

Dejan Čapo je jedan od šestoro poslanika sa izborne liste „Vojvođanski front – Ujedinjeni za demokratsku Srbiju“. Rođen je 1978. godine i po zanimanju je magistar nauka industrijskog menadžmenta.


(SzILSV, 06.08.2020)




Događaji | Petak, 21. 10. 2011. | Komentara: 0

Otvorena izložba "Novi Sad u ratnom vihoru 1941-1944"

NOVI SAD - Izložba "Novi Sad u ratnom vihoru 1941-1944", povodom Dana oslobođenja Novog Sada, otvorena je danas u Holu Skupštine grada. Na izložbi su predstavljeni dokumenti gradskih vlasti u periodu od 1941. do 1944. godine, podeljeni u tri tematske celine: ulazak mađarske vojske u Novi Sad, antikomunistička građa i inauguracija velikih župana.
Događaji | Četvrtak, 20. 10. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin - Grad pristupačan za sve

ZRENJANIN - U organizaciji Centra za razvoj civilnog društva u Zrenjaninu, novosadskog centra "Živeti uspravno" i Saveta za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom grada Zrenjanina danas je u sali mesne zajednice sa Bagljašu održana obuka o pristupačnosti "Zrenjanin-grad pristupačan za sve", namenjene članovima Saveta i predstavnicima lokalne samouprave.
Događaji | Sreda, 19. 10. 2011. | Komentara: 0

Marton na sednici Igmanske inicijative

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, prisustvovao je 22. sednici Igmanske inicijative, nedavno održanoj u Beogradu, na kojoj su predsednici Srbije, Hrvatske i Crne Gore, Boris Tadić, Ivo Josipović i Filip Vujanović, kao i predsednik Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Željko Komšić



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook