Ne dam zemlju vojvođansku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Petak, 21. 07. 2017. | Komentara: 0

Ne dam zemlju vojvođansku

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je 28. juna u ime LSV Narodnoj skupštini Republike Srbije podneo Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o poljoprivrednom zemljištu. Zahvaljujući tim izmenama zakona sačuvali bismo svoju zemlju i sprečili njenu prodaju strancima, a istovremeno izbegli ugrožavanje evropskog puta Republike Srbije.

LSV

- Za ovaj zakon tražiću podršku u parlamentu. A vas pozivam da podržite i ovaj zakon i naše napore tako što ćete svojim rođacima, prijateljima i komšijama predočiti koliko je važno da sačuvamo zemlju pod svojim nogama za generacije koje tek dolaze - napisao je Čanak.

 

*U prilogu se nalazi tekst pisma

(BILSV, 21.07.2017)

 

 




Događaji | Sreda, 19. 10. 2011. | Komentara: 0

Najveće investicije Vodovoda ikad

NOVI SAD - Ove godine "Vodovod i kanalizacija" beleži najveće investicije do sada i one prelaze 1,3 milijardi dinara. Od ove sume, iz budžeta grada izdvojeno je 472 miliona dinara, a sva sredstva ulažu se u proširenje, rekonstrukciju i unapređenje vodovodne i kanalizacione mreže - istakao je predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović
Događaji | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Marton otvorio izložbu plakata protiv nasilja nad ženama

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, direktorka Zavoda za ravnopravnost polova iz Novog Sada Vesna Šijački i direktorka Kulturnog centra Zrenjanina Ankica Dostanić, otvorili su sinoć u holu KC Zrenjanina izložbu "Plakatima protiv nasilja nad ženama", u sklopu koje je izloženo 19 plakata na temu borbe protiv nasilja nad ženama.
Događaji | Sreda, 12. 10. 2011. | Komentara: 0

Jovanović uručio klime policiji

NOVI SAD - Policijska uprava u Novom Sadu zaposlila je deset novih ljudi, što bi trebalo da doprinese smanjenju gužvi ispred šalter sala za vađenje ličnih dokumenata, rečeno je tokom današnje posete predsednik Skupštine grada Aleksandra Jovanovića Novosadskoj policiji. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook